reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
ja sie zrazilam z pepco po jednym dwoch praniach dramat .wole lidlowe i oczwiscie smyk ( taniej w internecie ) i h&m
To zależy. Czasem rzeczywiście jest tak jak mówisz, a czasem są fajne rzeczy. W każdym razie po rozmiarze 56 nie spodziewam się, że będą potrzebne więcej niż 3-4 prania, więc za takie grosze i tak warto.

Nie chce na razie z małym jeździc komunikacja.. Nie czuje aż takiej potrzeby żeby tam jechać :) wolę brać go do parku :)
nie no teraz to oczywiste troche pozniej ja tez zTomciem planuje park Grabiszynski i Poludniowy dla urozmaicenia starszakom ale od jesieni planuje juz jakis fitness dla mam z dziecmi i sambe w chustach ,eh jaki Kubanczyk we Wrocku prowadzi

ja sie zrazilam z pepco po jednym dwoch praniach dramat .wole lidlowe i oczwiscie smyk ( taniej w internecie ) i h&m
W pepco roznej jakosci sa te ciuszki. Niektore faktycznie po jednym praniu sie mechaca, ale niektore sa na prawde bardzo fajne. Poza tym do przedszkola to szkoda wiecej kasy wydawac[emoji6]

nie no teraz to oczywiste troche pozniej ja tez zTomciem planuje park Grabiszynski i Poludniowy dla urozmaicenia starszakom ale od jesieni planuje juz jakis fitness dla mam z dziecmi i sambe w chustach ,eh jaki Kubanczyk we Wrocku prowadzi
Też chętnie na coś pochodzę żeby się w domu nie zastać :)

ja jestem dziś tak słaba, że ledwo żyje. Cudem ogarnęłam mieszkanie tak z grubsza. Jak się położyłam o 3ciej tak się obudziłam o 6 stej... Dostałam już meila, że materac i ochraniacz już wysłany :D
Ja od 3 dni jestem taka slaba, ze nawet nie mam sily sie umyc[emoji53] No fatalna ta koncowka[emoji20]

reklama
No ja mam termon na czwartek. A jak nie urodze to w poniedzialek mam sie zglosic do szpitala. A Ty na kiedy? No i gdzie sie wybierasz? Bo ja na Brochow.
no ja z usg 22 lipca ale w czwartek mam ostatnia wizyte u lekarki na borowskiej i modle sie zeby powiedzieli ze te bolesne przepowiadajace zadzialaly i moge isc na porodowke chcislabym borowska lub kaminskiego ale jak sledze halo gdzie rodzic to przepelnione porodowki i odsylaja

Do góry