reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Musisz nagrać filmik
Haha, to juz po porodzie[emoji23] Tylko mloda cos sie nie spieszy[emoji6]
Ale tak serio to na prawde przy wszelkich problemach, zwlaszcza z technika karmienia polecam skozystac z porady laktacyjnej. Czesto jedno spotkanie juz wystarczy.

A przy przystawianiu zasada jest taka, ze dziecko musi zlapac brodawke z wieksza czescia otoczki a nie sam koniuszek. I nie wpycha sie dziecku piersi do buzi, a otwarta buzie dziecka naklada na piers[emoji3]

reklama
Ja dziś do szpitala ale dopiero na 19:00 i już zostaje mam nadzieje ze do końca tyg będzie po wszystkim ...
bo już mam dola
Skurcze, rozwarcie, junior nisko
Czop odszedł, częściej mnie czyści a i tak nic się nie dzieje a robię naprawdę wszystko [emoji30]
Ja dziś się okaże ze rozwarcie w tym samym miejscu jest to się popłacze
W całej ciazy najgorsze chyba jest to ze jak przychodzi ten moment kiedy niby aplikacja pokazuje poród a go nie ma[emoji30]

Musze dziś ustalić z ta położna co robimy jako plan jedyne pocieszenie ze idę prywatnie rodzic wiec liczę ze nie potraktują mnie hurtowo i zrobia coś magicznego nie wiem co ale jakoś mi pomogą

O ile uda nam się dziś zrobić fotkę to wrzucę wieczorem :) w końcu dziś uroczysty terminowy dzień :D

Pokaż :D

_20180709_133745.JPG

Załączniki

• _20180709_133745.JPG
    _20180709_133745.JPG
    45 KB · Wyświetleń: 489
reklama
Do góry