reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Musisz nagrać filmik
Haha, to juz po porodzie[emoji23] Tylko mloda cos sie nie spieszy[emoji6]
Ale tak serio to na prawde przy wszelkich problemach, zwlaszcza z technika karmienia polecam skozystac z porady laktacyjnej. Czesto jedno spotkanie juz wystarczy.

A przy przystawianiu zasada jest taka, ze dziecko musi zlapac brodawke z wieksza czescia otoczki a nie sam koniuszek. I nie wpycha sie dziecku piersi do buzi, a otwarta buzie dziecka naklada na piers[emoji3]

reklama
Ja dziś do szpitala ale dopiero na 19:00 i już zostaje mam nadzieje ze do końca tyg będzie po wszystkim ...
bo już mam dola
Skurcze, rozwarcie, junior nisko
Czop odszedł, częściej mnie czyści a i tak nic się nie dzieje a robię naprawdę wszystko [emoji30]
Ja dziś się okaże ze rozwarcie w tym samym miejscu jest to się popłacze
W całej ciazy najgorsze chyba jest to ze jak przychodzi ten moment kiedy niby aplikacja pokazuje poród a go nie ma[emoji30]

Musze dziś ustalić z ta położna co robimy jako plan jedyne pocieszenie ze idę prywatnie rodzic wiec liczę ze nie potraktują mnie hurtowo i zrobia coś magicznego nie wiem co ale jakoś mi pomogą

O ile uda nam się dziś zrobić fotkę to wrzucę wieczorem :) w końcu dziś uroczysty terminowy dzień :D

Pokaż :D

_20180709_133745.JPG

Załączniki

• _20180709_133745.JPG
    _20180709_133745.JPG
    45 KB · Wyświetleń: 493
reklama
Do góry