reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Takie dzieciaczki są pocieszne :D

Gratki jeszcze raz....!!!!!

Nie wiem jakie masz z nimi doświadczenie, ale z mojego dość słabo wyglądają po praniu... często ta bawełna się rozciąga i mechaci... a szkoda, bo ładny design...

Byłam na pedicure, poza tym że stopy mega nieatrakcyjne, to przynajmniej zadbane :D :D Ale jak trzymałam w jednej pozycji to mi drętwiały... Kupiłam też sobie fajne buty na jesień, sznurowane, za kostkę... tzn brałam bez mierzenia, bo zawsze mam ten sam rozmiar z tej firmy :D a teraz powrót do domu i siadam zaraz na piłkę, może ruszy moją szyjkę :D
Fajnie, ze wszystko sie udalo[emoji3] Ale podziwiam za kupowanie butow w ciemno.

reklama
Takie dzieciaczki są pocieszne :D

Gratki jeszcze raz....!!!!!

Nie wiem jakie masz z nimi doświadczenie, ale z mojego dość słabo wyglądają po praniu... często ta bawełna się rozciąga i mechaci... a szkoda, bo ładny design...

Byłam na pedicure, poza tym że stopy mega nieatrakcyjne, to przynajmniej zadbane :D :D Ale jak trzymałam w jednej pozycji to mi drętwiały... Kupiłam też sobie fajne buty na jesień, sznurowane, za kostkę... tzn brałam bez mierzenia, bo zawsze mam ten sam rozmiar z tej firmy :D a teraz powrót do domu i siadam zaraz na piłkę, może ruszy moją szyjkę :D
a to nie wiem kupilam 8 latce naoboz kilka rzeczy na oboz i wrocily na razie ok ,a Tomkowi kupilam spiworek 0-6 m i przescieradla tam

Do góry