Margana
Fanka BB :)
No rozne sa dzieci, trzeba probowac. Moja pieknie lapala jak ja tak przystawialam.To nie dziala moja ciagle zle lapie i za malo otwiera buzie ...[emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No rozne sa dzieci, trzeba probowac. Moja pieknie lapala jak ja tak przystawialam.To nie dziala moja ciagle zle lapie i za malo otwiera buzie ...[emoji12]
A nie ma krotkiego wedzidelka?To nie dziala moja ciagle zle lapie i za malo otwiera buzie ...[emoji12]
Ah, no to taki typ nad ktorym trzeba dluzej popracowac[emoji6]Nie ,konsultowalam z chirurgiem
Dziękuję ależ juz handra dopada bóle jakieś ze jakby lamali w pół A nic tam na dole nie wychodzi eh[emoji4]To jeszcze cale 10 dni! Nie zalamuj sie jeszcze. Trzymam kcouki zeby sie ogarnal!
Fajnie, ze wszystko sie udalo[emoji3] Ale podziwiam za kupowanie butow w ciemno.Takie dzieciaczki są pocieszne
Gratki jeszcze raz....!!!!!
Nie wiem jakie masz z nimi doświadczenie, ale z mojego dość słabo wyglądają po praniu... często ta bawełna się rozciąga i mechaci... a szkoda, bo ładny design...
Byłam na pedicure, poza tym że stopy mega nieatrakcyjne, to przynajmniej zadbane Ale jak trzymałam w jednej pozycji to mi drętwiały... Kupiłam też sobie fajne buty na jesień, sznurowane, za kostkę... tzn brałam bez mierzenia, bo zawsze mam ten sam rozmiar z tej firmy a teraz powrót do domu i siadam zaraz na piłkę, może ruszy moją szyjkę
O jakie fajne ciuszki[emoji3]My byliśmy dzisiaj w HM wiec tatuś dokupił jeszcze stroj myszki miki...
Zobacz załącznik 875461
I w ogóle brakowało mi polspiochow i zamówiłam z firmy Pinokio- oni są tez w smyku, bardzo fajne ubranka i fajna bawełna i ceny dobre:
Zobacz załącznik 875462
Oj ja juz dlugo sie tak mecze i tez mi sil braknie[emoji53]Dziękuję ależ juz handra dopada bóle jakieś ze jakby lamali w pół A nic tam na dole nie wychodzi eh[emoji4]
Ja ostatnio byłam w Pepco i tam jakaś wyprzedaż była i nabrałam polspiochow za śmieszne pieniądze 2.99 i 3.99My byliśmy dzisiaj w HM wiec tatuś dokupił jeszcze stroj myszki miki...
Zobacz załącznik 875461
I w ogóle brakowało mi polspiochow i zamówiłam z firmy Pinokio- oni są tez w smyku, bardzo fajne ubranka i fajna bawełna i ceny dobre:
Zobacz załącznik 875462
tramwaj 20 niskopodlogowych dosc szybko jedzie ja mam 4 przystanki dalej od CiebieMagnolia tak daleko ode mnie
a to nie wiem kupilam 8 latce naoboz kilka rzeczy na oboz i wrocily na razie ok ,a Tomkowi kupilam spiworek 0-6 m i przescieradla tamTakie dzieciaczki są pocieszne
Gratki jeszcze raz....!!!!!
Nie wiem jakie masz z nimi doświadczenie, ale z mojego dość słabo wyglądają po praniu... często ta bawełna się rozciąga i mechaci... a szkoda, bo ładny design...
Byłam na pedicure, poza tym że stopy mega nieatrakcyjne, to przynajmniej zadbane Ale jak trzymałam w jednej pozycji to mi drętwiały... Kupiłam też sobie fajne buty na jesień, sznurowane, za kostkę... tzn brałam bez mierzenia, bo zawsze mam ten sam rozmiar z tej firmy a teraz powrót do domu i siadam zaraz na piłkę, może ruszy moją szyjkę