reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiesz tu jednak duzo zalezy od wieku. Z tego co czytam to rozumiem, ze Twoj maly jest?
Moja ma 7 lat i czeka na siostre, chce przy niej pomagac, wie, ze na poczatku bedzie tylko spac, jesc i plakac[emoji6] i ze pobawi sie z nia dopiero jak podrosnie. Ciagle chce cos dla niej kupowac.
Ale tak na prawde co bedzie w rzeczywistosci to sie okaze[emoji6]

U mnie tak jak u Margany, synek ma 8 lat i bardzo się cieszy na brata... chociaż z wakacji nie rezygnuje i na cały sierpień jedzie do dziadkow nad morze :D

reklama
Cześć dziewczyny, a ja dziś całą noc nie śpię. I tak się zastanawiam czy czasem już od 2 w nocy skurcze mnie nie nachodzą. Brzuch twardnieje mi co jakieś 10 minut. Opadł jeszcze bardziej w dół. Mam wysoki próg bólu i teraz nie wiem czy to moja wyobraźnia (życzenie) czy już coś więcej. :D
Zobaczymy czy rozwinie się coś dalej. Torbę spakowałam do końca. Osobno w reklamówkę tylko klapki i dokumenty będę brać.

W takim razie mam nadzieje ze to będzie „to” :)

Trzymam kciuki, moze faktycznie coś się zaczyna dziać :)

Dla mnie kazdy nocny skurcz to nadzieja że się zacznie ;) niestety mimo stawiania sie brzucha, wyraznych skurczów macicy,ciagniecia w dół i ostatnio czyszczenia się z dwóch stron ciagle cisza :/ nawet wku#ienie na partnera nie skutkuje.

A to juz poważny temat skoro konkretny wkurw nie pomaga :D

A jak sutki? Nie bolały Cię bo mnie bola niestety
ja przy jakis czas mialam przy najstarszej mialam poranione plakalam trzeba bylo smarowac i kilka dni karmic przez nakladke silikonowa karmic.potem miala 1, 5 r nie moglam oduczyc cycka i za rada pediatry ( bo bylam juz w drugiej ciazy ) wrecz liscik napisal do meza zeby on wyjechal sam z cora do babci na weekend i udalo sie

Mamy brzuszkowe :) pokażcie jeszcze swoje brzuszki <3

IMG_6874.JPG

W drodze na ostatni pedicure przed (mam nadzieje [emoji12]). A ty chudzino chcesz pooglądać wielorybki tak?? [emoji12][emoji12]

Załączniki

• IMG_6874.JPG
    IMG_6874.JPG
    148,3 KB · Wyświetleń: 479
Moja siostra ma synka 3 lata i 5 mcy [emoji16][emoji16][emoji16] i jak się go słucha to można pęknąć ze śmiechu... Każe na siebie mówić Tymi Tymoteusz Nadal Superbohater ( miał wiele operacji serca i ogólnie jego serduszko nigdy nie będzie jak trzeba i jeszcze z wiekiem operacje dojdą i zawsze od małego był Tymi Tymoteusz superbohater a on zaczął dodawać "nadal" po tym jak pozwolił się siostrze przebrać za księżniczkę) [emoji16][emoji16][emoji16] albo na placu zabaw powiedział do chłopca który za nim biegał " ja się dziś z dziećmi nie bawię bo ja mam inne plany" [emoji16][emoji23] Innym hitem było gdy podlapal od mojej mamy "nie mam dziś do Ciebie cierpliwości" i chodził i mówił tak do mojej siostry i szwagra [emoji23] a ostatnim hitem było, że on nie usiądzie na nocnik bo już jest duży i, że nocnik jest dla dzidzi Justynki (tzn mojej Lenki) [emoji16] bo teraz wszystko co dla dzieci to on chce oddać bo on już jest duży [emoji16]

O jaki czad!! [emoji7]

reklama
Do góry