reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiesz tu jednak duzo zalezy od wieku. Z tego co czytam to rozumiem, ze Twoj maly jest?
Moja ma 7 lat i czeka na siostre, chce przy niej pomagac, wie, ze na poczatku bedzie tylko spac, jesc i plakac[emoji6] i ze pobawi sie z nia dopiero jak podrosnie. Ciagle chce cos dla niej kupowac.
Ale tak na prawde co bedzie w rzeczywistosci to sie okaze[emoji6]

U mnie tak jak u Margany, synek ma 8 lat i bardzo się cieszy na brata... chociaż z wakacji nie rezygnuje i na cały sierpień jedzie do dziadkow nad morze :D

reklama
Cześć dziewczyny, a ja dziś całą noc nie śpię. I tak się zastanawiam czy czasem już od 2 w nocy skurcze mnie nie nachodzą. Brzuch twardnieje mi co jakieś 10 minut. Opadł jeszcze bardziej w dół. Mam wysoki próg bólu i teraz nie wiem czy to moja wyobraźnia (życzenie) czy już coś więcej. :D
Zobaczymy czy rozwinie się coś dalej. Torbę spakowałam do końca. Osobno w reklamówkę tylko klapki i dokumenty będę brać.

W takim razie mam nadzieje ze to będzie „to” :)

Trzymam kciuki, moze faktycznie coś się zaczyna dziać :)

Dla mnie kazdy nocny skurcz to nadzieja że się zacznie ;) niestety mimo stawiania sie brzucha, wyraznych skurczów macicy,ciagniecia w dół i ostatnio czyszczenia się z dwóch stron ciagle cisza :/ nawet wku#ienie na partnera nie skutkuje.

A to juz poważny temat skoro konkretny wkurw nie pomaga :D

A jak sutki? Nie bolały Cię bo mnie bola niestety
ja przy jakis czas mialam przy najstarszej mialam poranione plakalam trzeba bylo smarowac i kilka dni karmic przez nakladke silikonowa karmic.potem miala 1, 5 r nie moglam oduczyc cycka i za rada pediatry ( bo bylam juz w drugiej ciazy ) wrecz liscik napisal do meza zeby on wyjechal sam z cora do babci na weekend i udalo sie

Mamy brzuszkowe :) pokażcie jeszcze swoje brzuszki <3

IMG_6874.JPG

W drodze na ostatni pedicure przed (mam nadzieje [emoji12]). A ty chudzino chcesz pooglądać wielorybki tak?? [emoji12][emoji12]

Załączniki

• IMG_6874.JPG
    IMG_6874.JPG
    148,3 KB · Wyświetleń: 477
Moja siostra ma synka 3 lata i 5 mcy [emoji16][emoji16][emoji16] i jak się go słucha to można pęknąć ze śmiechu... Każe na siebie mówić Tymi Tymoteusz Nadal Superbohater ( miał wiele operacji serca i ogólnie jego serduszko nigdy nie będzie jak trzeba i jeszcze z wiekiem operacje dojdą i zawsze od małego był Tymi Tymoteusz superbohater a on zaczął dodawać "nadal" po tym jak pozwolił się siostrze przebrać za księżniczkę) [emoji16][emoji16][emoji16] albo na placu zabaw powiedział do chłopca który za nim biegał " ja się dziś z dziećmi nie bawię bo ja mam inne plany" [emoji16][emoji23] Innym hitem było gdy podlapal od mojej mamy "nie mam dziś do Ciebie cierpliwości" i chodził i mówił tak do mojej siostry i szwagra [emoji23] a ostatnim hitem było, że on nie usiądzie na nocnik bo już jest duży i, że nocnik jest dla dzidzi Justynki (tzn mojej Lenki) [emoji16] bo teraz wszystko co dla dzieci to on chce oddać bo on już jest duży [emoji16]

O jaki czad!! [emoji7]

reklama
Do góry