Magdzik9111
Fanka BB :)
o mnie sie pisze a nie bardzo wiem o co chodzi☺Magdzik9111 niezbyt modre mycie okien czy golenie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o mnie sie pisze a nie bardzo wiem o co chodzi☺Magdzik9111 niezbyt modre mycie okien czy golenie ?
Uczyłam się sama, z netu itd, ale na początku (jak miałam kilka lat [emoji6]) mama mi pokazała, co i jak, jak nawlec maszynę, że trzeba nitki przytrzymać itd [emoji6]Cześć dziewczyny. Mam pytanie do mam, które szyją same na maszynie. Mąż mi wczoraj kupił Łucznik mini ale kompletnie nie wiem jak mam zabrać się za szycie, uczyłyście się z internetu jak szyć na maszynie czy byłyście na jakimś profesjonalnym kursie? Czy znacie jakiś dobry poradnik, żeby zacząć przygodę z maszyną? Pomóżcie!
Daj koniecznie znać ile juz waży Ja mam wizytę w piątek. To pewnie będzie moja ostatnia wizyta przed porodem, więc chce o wszystko mojego ginekologa wypytać Poród śni mi już się po nocach .Tess.wien coś jest nie tak bo moja odpowiedź się nie pojawia [emoji12] W skrócie (bo już pisze 3 raz [emoji16]) moja Lenka od początku 4/7 dni starsza... Idę we wtorek do ginekologa więc zapytam ile teraz wg niego waży a w środę u mnie 38t0d
Ja również witam się w dniu terminu. U mnie cisza, nawet twardnienia ustały... Dzisiaj mam jechać na ktg, a ja nie wiem, w którym szpitalu chcę rodzić [emoji17][emoji852]️[emoji853]
Moja córcia wczoraj pojechała do dziadków na wakacje, jestem ciekawa ile wytrzyma.. Chciałabym, żeby w tym czasie urodzić, ale wcale nie zdziwiłabym się, gdyby trzeba było wywoływać. Jutro mam 30 urodziny, zawsze marzyłam, żeby spędzić je w wyjątkowy sposób. A spędzę je na pogrzebie i sypie... Ewentualnie na porodowce... Ogólnie ostatnio mam takiego doła. Nie tak miała ta ciąża wyglądać. Z jednej strony czuje, że nie mam żadnego wsparcia ze strony P. A z drugiej mam poczucie, że ze względu na śmierć jego ojca nie mogę nic wymagać. A tak naprawdę to z ojcem nie utrzymywał kontaktu praktycznie wcale, w dzieciństwie P. pił, nie wychowywał go. Ma cudownego oczyma, który go wychował i do niego mówi tata... A teraz wszystko się pokomplikowalo. [emoji853] I mam wyrzuty sumienia, że jestem z tego powodu zła i zawiedziona, ale nawet moja ginekolog mówiła mi, że w tej sytuacji ja i dziecko jesteśmy najważniejsze. A ja mam wrażenie, że P. tak wcale nie uważa [emoji853] jeżdżę z P. Wożę go wszędzie w związku z formalnościami z pogrzebem, jeżdżę autem po zakupy, ogarniam wszystko. A on nawet nie pomaga mi psychicznie w wyborze szpitala. Ech... Wyzalilam się Wam trochę [emoji17][emoji17][emoji17] jeszcze tęsknię za moją Mircią...
Zdecydowanie, przydałoby im się porządnie przyp... czymś ciężkim.....Ehhh powiem ci ze faceci w tej końcówce ciazy są gorsi
Moj tez pacan nawet mi się nie chce pisać ale najlepiej bym go zabiła