reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Śliczny jest, i faktycznie żółty minky pasuje idealnie :D

Też muszę w końcu coś do wózka uszyć... [emoji15]
Jaki jest wymiar tego kocyka?

I jedna drobna uwaga[emoji15][emoji15][emoji15] - nie myślałaś, żeby przeszyć dodatkowo przy szwie? Bawełna i minky inaczej zachowują się w praniu, taki dodatkowy zewnętrzny szew czasem pomaga, żeby po iluś praniach kocyk nadal miał ładny kształt [emoji6]
On ma jakoś 45x75 bo taki miałam akurat kawałek bawełny. No właśnie myślałam ale w końcu nie przeszyłam, zobaczę jak będzie się zachowywał po praniu najwyżej przeszyje :)

Ola super kolory serio te gwiazdki i żółty ładnie
Widzę ze się wkręciłas w szycie [emoji51]
Dzięki :) ogólnie to średnio lubię żółty kolor ale jak już przysłali mi akurat żółte minky to żal było nie wykorzystać. Teraz to szyję dużo mniej niż kiedyś a raczej łatwiejsze rzeczy :)

Cześć dziewczyny. Mam pytanie do mam, które szyją same na maszynie. Mąż mi wczoraj kupił Łucznik mini ale kompletnie nie wiem jak mam zabrać się za szycie, uczyłyście się z internetu jak szyć na maszynie czy byłyście na jakimś profesjonalnym kursie? Czy znacie jakiś dobry poradnik, żeby zacząć przygodę z maszyną? Pomóżcie!
Ja najpierw studiowała instrukcje i próbowałam na jakiś resztkach materiałów sciegi a potem jak chciałam coś szyć to najpierw szukałam na necie tutoriali :)

\[/QUOTE]
Ja jeszcze nie rodzilam więc nawet 4kg wydaje mi się dużo [emoji16] ale wydaje mi się, że Lenka ogólnie będzie bardziej długa niż pulchniutka
Ja tak samo, a mój "Maluszek" jest zawsze większy jak na swój tydzien. Odzywiscie na tym wtapie (36 tydzien) wszystko zależy od genetyki. Ja jestem drobna, więc 4 kg budzą we mnie pewne obawy, bo chciałabym rodzić naturalnie ;)

Ja tak samo, a mój "Maluszek" jest zawsze większy jak na swój tydzien. Odzywiscie na tym wtapie (36 tydzien) wszystko zależy od genetyki. Ja jestem drobna, więc 4 kg budzą we mnie pewne obawy, bo chciałabym rodzić naturalnie ;)[/QUOTE]
No moja Lenka tak samo [emoji16] zawsze ten tydzień i to od pierwszych usg [emoji16] ja teraz jestem w 37t4d [emoji16] w środę 38t0d [emoji16] we wtorek mam wizytę więc zapytam o wagę

Ja tak samo, a mój "Maluszek" jest zawsze większy jak na swój tydzien. Odzywiscie na tym wtapie (36 tydzien) wszystko zależy od genetyki. Ja jestem drobna, więc 4 kg budzą we mnie pewne obawy, bo chciałabym rodzić naturalnie ;)[/QUOTE]
Kurcze coś się w mojej odp pokickalo... Pisałam , że moja Lenka od pierwszych usg 4/7 dni starsza [emoji16] i we wtorek idę na wizytę więc zobaczę ile teraz ku ma wg usg [emoji16] w środę będzie 38t0d

reklama
Tess.wien coś jest nie tak bo moja odpowiedź się nie pojawia [emoji12] W skrócie (bo już pisze 3 raz [emoji16]) moja Lenka od początku 4/7 dni starsza... Idę we wtorek do ginekologa więc zapytam ile teraz wg niego waży :) a w środę u mnie 38t0d

Do góry