Margana
Fanka BB :)
Czesto tak jest, ze organizm siw oczyszcza przed porodem. Moze to juz[emoji3]ja od 3 dni kibelek odwiedzam kilka razy dziennie moze nie bede potrzebować lewatywy he
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesto tak jest, ze organizm siw oczyszcza przed porodem. Moze to juz[emoji3]ja od 3 dni kibelek odwiedzam kilka razy dziennie moze nie bede potrzebować lewatywy he
ja mam takie zaparcie , to znaczy ze bede chodzic i chodzic ....Czesto tak jest, ze organizm siw oczyszcza przed porodem. Moze to juz[emoji3]
Ja sie modle zeby nie bylo wiecej niz 4300[emoji6]Oby moja też była troszke mniejsza niż zaklada lekarz bo jak przenosze tydzień to do 4kg dojdzie [emoji16][emoji16]
Ja jeszcze nie rodzilam więc nawet 4kg wydaje mi się dużo [emoji16] ale wydaje mi się, że Lenka ogólnie będzie bardziej długa niż pulchniutkaJa sie modle zeby nie bylo wiecej niz 4300[emoji6]
On ma jakoś 45x75 bo taki miałam akurat kawałek bawełny. No właśnie myślałam ale w końcu nie przeszyłam, zobaczę jak będzie się zachowywał po praniu najwyżej przeszyjeŚliczny jest, i faktycznie żółty minky pasuje idealnie
Też muszę w końcu coś do wózka uszyć... [emoji15]
Jaki jest wymiar tego kocyka?
I jedna drobna uwaga[emoji15][emoji15][emoji15] - nie myślałaś, żeby przeszyć dodatkowo przy szwie? Bawełna i minky inaczej zachowują się w praniu, taki dodatkowy zewnętrzny szew czasem pomaga, żeby po iluś praniach kocyk nadal miał ładny kształt [emoji6]
Dzięki ogólnie to średnio lubię żółty kolor ale jak już przysłali mi akurat żółte minky to żal było nie wykorzystać. Teraz to szyję dużo mniej niż kiedyś a raczej łatwiejsze rzeczyOla super kolory serio te gwiazdki i żółty ładnie
Widzę ze się wkręciłas w szycie [emoji51]
Ja najpierw studiowała instrukcje i próbowałam na jakiś resztkach materiałów sciegi a potem jak chciałam coś szyć to najpierw szukałam na necie tutorialiCześć dziewczyny. Mam pytanie do mam, które szyją same na maszynie. Mąż mi wczoraj kupił Łucznik mini ale kompletnie nie wiem jak mam zabrać się za szycie, uczyłyście się z internetu jak szyć na maszynie czy byłyście na jakimś profesjonalnym kursie? Czy znacie jakiś dobry poradnik, żeby zacząć przygodę z maszyną? Pomóżcie!
No jeszcze z pare dni i mogło by sie zacząć heCzesto tak jest, ze organizm siw oczyszcza przed porodem. Moze to juz[emoji3]
Ja tak samo, a mój "Maluszek" jest zawsze większy jak na swój tydzien. Odzywiscie na tym wtapie (36 tydzien) wszystko zależy od genetyki. Ja jestem drobna, więc 4 kg budzą we mnie pewne obawy, bo chciałabym rodzić naturalnieJa jeszcze nie rodzilam więc nawet 4kg wydaje mi się dużo [emoji16] ale wydaje mi się, że Lenka ogólnie będzie bardziej długa niż pulchniutka