reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Haha! Tez tak mam :D
Na dodatek tak utylam / spuchlam w udach, ze jak chodze w sukience po tym upale to mnie bola uda od pocierania. Chyba mi sie odparzaja... ratunku! Jak na to zaradzic?
Może stosować puder na te okolice które się ocierają ? Nawet taką dziecięcą. skóra nie będzie sie tak podrażniać. Na kiedy masz termin?:)

reklama
Wam też tak odbija w końcówce? Z byle powodu denerwuje się tak ze az się trzese, później ryk w poduszke. Co wieczór ostatnio.
Dla porównania w pierwszej ciąży w koncowce czasem jak zaczęłam się z czegoś rechotac to wybuchalam momentalnie placzem ot tak po prostu, bez powodu..taki szloch konkretny.
Faceta mi tylko szkoda, bo juz nie wie jak sie zachować...i w sumie to też mnie denerwuje. :/

Super! :)

Ja dziś poczynilam 3 poduszki do wózka dla lalek, prześcieradło i kocyk :p a i dla Remka kocyk do kompletu do prześcieradła :) tylko zastanawiam się czy połączenie bawełny i minky jest trafione bo jednak bawełna się gięcie a jak próbowałam wyprasować to minky jakby lekko się wyprostowało. U was nic się nie dzieje w rzeczach które mają takie połączenie?
Zobacz załącznik 872009 Zobacz załącznik 872010

Ola śliczny zestaw..!

Coraz ciężej ;) Trudności sprawia mi nawet krótki spacer i nie z powodu zadyszki . Pachwiny bolą, trudno nawet to opisac. Jak po kilku godzinnej jeździe konnej ? a na rękach mam żyły jak kulturysta :D

U mnie od jakiegoś czasu mega bol w jednej pachwinie, aż mi blokuje jakby nogę. Obraz nędzy i rozpaczy [emoji849]

O matko [emoji33] schowaj się gdzieś dziewczyno i kumuluj siły na swojego własnego czorcika [emoji16]
Wbrew pozorom mam wiecej spokoju jak mi taka gromada biega po podwórku niz mam zabawić swojego 3,5 latka samego w domu...bidula mi sie nudzi i wojuje a tak przy kuzynostwie jest zabawa i wystarczy tylko mieć na oku ;)
Boje się ze ciężej bedzie zapanować nad pierworodnym przy noworodku właśnie.

Wbrew pozorom mam wiecej spokoju jak mi taka gromada biega po podwórku niz mam zabawić swojego 3,5 latka samego w domu...bidula mi sie nudzi i wojuje a tak przy kuzynostwie jest zabawa i wystarczy tylko mieć na oku ;)
Boje się ze ciężej bedzie zapanować nad pierworodnym przy noworodku właśnie.

A to tez prawda ze jak ma towarzystwo to mniej zawraca Ci głowę... No ale tutaj to cała banda do towarzystwa :D

reklama
Do góry