reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Współczuję koszmarów [emoji20]
Ale wstanie o 7 to przecież jest korzystanie z wakacji - lepiej przecież jakoś wakacyjnie (jakkolwiek) spędzać czas, niż go przesypiać [emoji6]
Agnieszka ale jako mama oczekujaca na 3 dziecko wiem co nas czeka notoryczne nie wyspanie ,karmienie nocne , wczesniej wtrakcie drzemek dzieci tez korzystalam a teraz, przy stsrszych sie nie da w dzien zdrzemnac byle do wrzesnia zacznie sie szkola i przedszkole to sie stworzy sensowny plan dnia a teraz sil brakuje na wakacyjne spedzanie czasu tocze sie jak pilka

reklama
ja sie budzilam dzis w nocy , mialam koszmarne sny .moja 8 latka tez chodzila do mnie w nocy .w koncu zasnela ze mna .i zamiast korzystac z wakacji wstala o 7

No niestety dzieci są takie irracjonalne... a do szkoły OFC nie można dobudzić ;)

Ja w nocy nawet zaczęłam właśnie szukać jakichś zajęć dla Franka na 2 tyg wakacji w lipcu- bo wraca z wakacji z moimi rodzicami 12 lipca, a do drugich dziadków wyjeżdża 27 czy jakoś tak, więc przez 2 tyg coś będzie musiał robić... wolałabym żeby nie siedział non stop przed TV i PS..

Witajcie mamusie[emoji4]
Zycze powodzenia na wizytach i szybkich porodow!

U mnie dzis wizytowanie i zdejmowanie pasa cnoty[emoji3]

@Aga_Mama powodzenia!

@Marika92 trzymam kciuki za szybki rozwoj akcji!
Ooo to życzę by po zdjęciu zaczęło się dziać [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

A ja jak sobie po tym komentarzu uświadomiłam, że jeszcze tydzień i lipiec to mnie taka smutna refleksja naszła, że nasza wspólna 9miesieczna podróż dobiega końca [emoji20] co się dzieje gdy usuwają z przyszłych mam dany miesiąc (wiem, że nie od razu)? Przenosza nas gdzies? Żeby nas całkiem nie usunęli :(

f2w39n7303c24ozn.png
Napewno zostaniemy tu jest nas tyle że wątek nie umrze [emoji1]

To doobrze [emoji16] ale jednak wspólne 9 miesięcy minęło jak jeden dzień ... A decyzja aby podpiąć się do forum to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu [emoji16][emoji16] a nigdy wcześniej nie byłam na żadnym forum

f2w39n7303c24ozn.png
Aż ciepło się na sercu robi tyle czasu razem napewno bedziemy miały z sobą katakt przez kilka lat [emoji1]

reklama
Do góry