Powodzenia: ))Powodzenia wszystkim wizytującym.
Ja już nawodniona czekam. Za godzinę ujrzę moje kolejne Szczęście.
reklama
Ja od dwóch dni mam takie parcie na siku jak by straszny uciskPowodzenia dziewczyny !!! W tym tyg kilka dzieciaków nam przybędzie a pełni się jeszcze zbliża [emoji23]
Ja nie spałam od 5-7 potem zasnęłam i obudziłam się teraz
Mam takie parcie na siku ze szok wszystko ciągnie mnie w dol
Karla88
Fanka BB :)
Ja od dwóch dni mam takie parcie na siku jak by straszny ucisk
Przy chodzeniu tez czujesz jak ci wszystko w dol ciągnie ???
Trzymam kciuki z mały sie odwrócił daj znać po ktg.Witam, kciuki za dzisiejsze wizyty, badania, wywoływania i cc.
Ja dzisiaj zaczęłam 38 tydz, więc ciąża donoszona i można już rodzić. Dziś mam ktg i od razu poproszę położną o sprawdzenie ułożenia dziecka, ponieważ całą noc strasznie bolał mnie brzuch i liczę, że to było spowodowane odwracaniem się małego
Wiolka1980
Mam podobnieJa od dwóch dni mam takie parcie na siku jak by straszny ucisk
Agnieszka ale jako mama oczekujaca na 3 dziecko wiem co nas czeka notoryczne nie wyspanie ,karmienie nocne , wczesniej wtrakcie drzemek dzieci tez korzystalam a teraz, przy stsrszych sie nie da w dzien zdrzemnac byle do wrzesnia zacznie sie szkola i przedszkole to sie stworzy sensowny plan dnia a teraz sil brakuje na wakacyjne spedzanie czasu tocze sie jak pilka
Miałam na myśli z punktu widzenia młodej
Z twojego punktu widzenia to oczywiście rozumiem
U mnie po prostu czuję - boli jak cholera jak mała się tam wierci...Skąd wiadomo że dziecko ma już główkę w kanale?
chyba najgorzej jak po chodzę za długo czuje jak strasznie doł brzucha ciągniePrzy chodzeniu tez czujesz jak ci wszystko w dol ciągnie ???
Karla88
chyba najgorzej jak po chodzę za długo czuje jak strasznie doł brzucha ciągnie
No to mam tak samo i zastanawiam się czy to dziecko jest już kanale tak nisko
reklama
Margana
To zycze zeby akcja szybko sie rozwinela[emoji3]Pisałam i chyba się skasowało kciuki za rodzące i wizytujące ;* i wszystkie inne ja dziś 37+0 i mam zostać w szpitalu aż do porodu wiec zaczynam dziś jak Marika zażywać ruchu
Podziel się: