Agnieszka ale jako mama oczekujaca na 3 dziecko wiem co nas czeka notoryczne nie wyspanie ,karmienie nocne , wczesniej wtrakcie drzemek dzieci tez korzystalam a teraz, przy stsrszych sie nie da w dzien zdrzemnac byle do wrzesnia zacznie sie szkola i przedszkole to sie stworzy sensowny plan dnia a teraz sil brakuje na wakacyjne spedzanie czasu tocze sie jak pilkaWspółczuję koszmarów [emoji20]
Ale wstanie o 7 to przecież jest korzystanie z wakacji - lepiej przecież jakoś wakacyjnie (jakkolwiek) spędzać czas, niż go przesypiać [emoji6]
reklama
ja sie budzilam dzis w nocy , mialam koszmarne sny .moja 8 latka tez chodzila do mnie w nocy .w koncu zasnela ze mna .i zamiast korzystac z wakacji wstala o 7
No niestety dzieci są takie irracjonalne... a do szkoły OFC nie można dobudzić
Ja w nocy nawet zaczęłam właśnie szukać jakichś zajęć dla Franka na 2 tyg wakacji w lipcu- bo wraca z wakacji z moimi rodzicami 12 lipca, a do drugich dziadków wyjeżdża 27 czy jakoś tak, więc przez 2 tyg coś będzie musiał robić... wolałabym żeby nie siedział non stop przed TV i PS..
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
SzczęśliwaCiężarna
Trzymam kciuki za wszystkie cesarki, wywoływania, ściągania passarow i wizyty [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji256][emoji256][emoji256][emoji16]
zaczarowanaKicia
Napewno zostaniemy tu jest nas tyle że wątek nie umrze [emoji1]A ja jak sobie po tym komentarzu uświadomiłam, że jeszcze tydzień i lipiec to mnie taka smutna refleksja naszła, że nasza wspólna 9miesieczna podróż dobiega końca [emoji20] co się dzieje gdy usuwają z przyszłych mam dany miesiąc (wiem, że nie od razu)? Przenosza nas gdzies? Żeby nas całkiem nie usunęli
zaczarowanaKicia
Aż ciepło się na sercu robi tyle czasu razem napewno bedziemy miały z sobą katakt przez kilka lat [emoji1]To doobrze [emoji16] ale jednak wspólne 9 miesięcy minęło jak jeden dzień ... A decyzja aby podpiąć się do forum to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu [emoji16][emoji16] a nigdy wcześniej nie byłam na żadnym forum
olaaa7
Ja się nigdzie nie wybieram [emoji16]Napewno zostaniemy tu jest nas tyle że wątek nie umrze [emoji1]
Moni17.06
Ja też nieJa się nigdzie nie wybieram [emoji16]
reklama
Yulie
Zaangażowana w BB
Pewnie z wrazen po meczu spac nie mozemy...Oszaleje [emoji849] nie śpię od 3.30. Turlam się, pije wodę, sikam... przeczytałam już całego FB, instagrama, pudelka i inne dziadostwa. Młody tez się turla, ma czkawkę.. i tak się męczymy. Tragedia......... [emoji24][emoji24][emoji24]
Podziel się: