reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

W 9miesiacu ciąży gdyby nas tam wpuscili to lepiej byśmy zagrały hehe [emoji16][emoji16] aaa najlepszy doping byłby taki gdyby za każdego gola były bony na zakupy w smyku, pepco, h&m, kappalu, zarze itd [emoji16] Takiej zawzietej reprezentacji Polski jeszcze nie było [emoji16][emoji16][emoji16] każdy mecz byśmy wygrały [emoji16] i zamiast Orły Nawałki to bylyby Lipcówki Nawałki

f2w39n7303c24ozn.png

O to by była zajebista motywacja! [emoji16][emoji16] albo bon na roczny trening powrotu do formy z Lewandowska [emoji12]

reklama
Ostatni tydzień czerwca przyniesie mam parę maluszków
A ja jak sobie po tym komentarzu uświadomiłam, że jeszcze tydzień i lipiec to mnie taka smutna refleksja naszła, że nasza wspólna 9miesieczna podróż dobiega końca [emoji20] co się dzieje gdy usuwają z przyszłych mam dany miesiąc (wiem, że nie od razu)? Przenosza nas gdzies? Żeby nas całkiem nie usunęli :(

f2w39n7303c24ozn.png

A ja jak sobie po tym komentarzu uświadomiłam, że jeszcze tydzień i lipiec to mnie taka smutna refleksja naszła, że nasza wspólna 9miesieczna podróż dobiega końca [emoji20] co się dzieje gdy usuwają z przyszłych mam dany miesiąc (wiem, że nie od razu)? Przenosza nas gdzies? Żeby nas całkiem nie usunęli :(

f2w39n7303c24ozn.png
nie no zostaje bedziemy pod dzieci urodzone w lipcu 2O18 ;)

f2w39n7303c24ozn.png
Spokojnie[emoji3] Przenosza do dzialu dzieciecego i tam bedzie watek: dzieci urodzine w lipcu 2018 i piszemy dalej[emoji3]

Spokojnie[emoji3] Przenosza do dzialu dzieciecego i tam bedzie watek: dzieci urodzine w lipcu 2018 i piszemy dalej[emoji3]
To doobrze [emoji16] ale jednak wspólne 9 miesięcy minęło jak jeden dzień ... A decyzja aby podpiąć się do forum to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu [emoji16][emoji16] a nigdy wcześniej nie byłam na żadnym forum

f2w39n7303c24ozn.png

To doobrze [emoji16] ale jednak wspólne 9 miesięcy minęło jak jeden dzień ... A decyzja aby podpiąć się do forum to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu [emoji16][emoji16] a nigdy wcześniej nie byłam na żadnym forum

f2w39n7303c24ozn.png
No to prawda. Zlecialo nie wiadomo kiedy.
Ja bylam na listopadowkach 2011 i do tej pory mamy ze soba kontakt[emoji3]

reklama
Do góry