Nie rozmawiałam jeszcze z lekarzem o tym jakie są możliwości, bo mówił wtedy, że wód jest sporo i ma jeszcze możliwość obrotu. Zobaczymy teraz we wtorek, jeśli dalej siedzi na dupce to pewnie się dowiem co i jak, ale pewnie CC, którego się bojęDaj znać po wizycie czy malutka sie obrzuciła. Jesli nie będziesz mieć cesarkę?
Tutaj jeszcze proponują obracanie dziecka w brzuchu, ale ja sie na to nie zdecyduje.
reklama
niemamco
Fanka BB :)
podobno czasem dziala a czesto wywoluje porod wrecz ... ciekawe czy boli
Wlasnie z tego co czytałam to opinie były podzielone, niektóre kobiety mówiły ze jest bardzo bolesne i nieprzyjemne a drugie ze Ok. Moja położna mówiła, ze tylko w 30% jest skuteczne, często dzidziuś wraca do tej samej pozycji, albo to przekręcanie wywołuje poród.
niemamco
Nie rozmawiałam jeszcze z lekarzem o tym jakie są możliwości, bo mówił wtedy, że wód jest sporo i ma jeszcze możliwość obrotu. Zobaczymy teraz we wtorek, jeśli dalej siedzi na dupce to pewnie się dowiem co i jak, ale pewnie CC, którego się boję
Moja położna tez nie chciała jeszcze rozmawiać o możliwościach, ale jak zapytałam czy mam napisać plan porodu to mówiła żebym sie jeszcze wstrzymała, ze nie chce żebym sie nastawiła na np poród w wodzie a skończy sie cesarka.
Tez sie boje cesarki a w sumie to rekonwalescencji pózniej, ja tutaj nikogo nie mam oprócz mojego partnera i nikt mi w niczym nie pomoże gdyby było trzeba.
SzczęśliwaCiężarna
Gratulacje [emoji16] moja będzie donoszona w środę [emoji16][emoji16][emoji16]A tak w ogóle, to witam w donoszonej ciąży
SzczęśliwaCiężarna
Ale z tego co wiem plan porodu nie jest konieczny?Moja położna tez nie chciała jeszcze rozmawiać o możliwościach, ale jak zapytałam czy mam napisać plan porodu to mówiła żebym sie jeszcze wstrzymała, ze nie chce żebym sie nastawiła na np poród w wodzie a skończy sie cesarka.
Tez sie boje cesarki a w sumie to rekonwalescencji pózniej, ja tutaj nikogo nie mam oprócz mojego partnera i nikt mi w niczym nie pomoże gdyby było trzeba.
Margana
Moj lekarz mowil, ze tych obrotow juz sue nie stosuje i jak sie nie obroci to nie bedzie ze mna dyskutowal tylko cc .Nie rozmawiałam jeszcze z lekarzem o tym jakie są możliwości, bo mówił wtedy, że wód jest sporo i ma jeszcze możliwość obrotu. Zobaczymy teraz we wtorek, jeśli dalej siedzi na dupce to pewnie się dowiem co i jak, ale pewnie CC, którego się boję
Zycze Ci zeby sie obrocila!
niemamco
Ale z tego co wiem plan porodu nie jest konieczny?
Nie jest konieczny, ale polecaj
Ale z tego co wiem plan porodu nie jest konieczny?
Nie, nie jest konieczny, ale polecają go mieć ze sobą, przynajmniej tu i mnie.
Nie rozmawiałam jeszcze z lekarzem o tym jakie są możliwości, bo mówił wtedy, że wód jest sporo i ma jeszcze możliwość obrotu. Zobaczymy teraz we wtorek, jeśli dalej siedzi na dupce to pewnie się dowiem co i jak, ale pewnie CC, którego się boję
Ja skończyłam 39 tydzień, mała położona miednicowo, jutro moje trzecie cc. Serce wali na samą myśl. W nocy spać nie będę.
Margana
O to juz jutro? Powodzenia!Ja skończyłam 39 tydzień, mała położona miednicowo, jutro moje trzecie cc. Serce wali na samą myśl. W nocy spać nie będę.
reklama
O to juz jutro? Powodzenia!
Już. Nareszcie koniec.
Podziel się: