reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Spokojnie tu i latwiej was nadrobic piatek mialam zwariowany.córcia konczyła 1 klase i synek uparł sie ze nie idzie bo musi zobaczyc jak siostra spiewa w chorze szkolnym Bylo u nas chlodniej wiec zabralam zabralam dzieci na obiad i lody na wroclawski rynek .moj 5 letni synek przypomnial sobie wycieczke z przedszkola i po drodze opowiadal o krasnalach wroclawskich zaskoczyl nas mega Potem po obiadku zabralam dzieci do papugarni.no i Franek znow pokazal swoj talent kazal nagrac filmik i opowiadal o papugach niczym Nela mala reporterka powiedzial ze jak podrosnie Tomek bedziemy wiecej jezdziz i bede go nagrywac i puszczac dzieciom w internecie potem poszlismy do kina .Wrocililismy po 19 dawno tyle nie chodzilam Wczoraj sie powsciekalam bo kiepsko sie czula kiepsko a maz pojechal uczyc sie do domu . ALE potem dorwalam ksiazke Witkiwicz Szkoła żon jaki erotyk maz wrocil to na niego dopadlam ze tez chce taki masaz i inne przyjemnosci Zmeczenie szybko mu odeszlo ale przy masazu sutkow zaprotestowalam bo powiedzialam ze na poroekd zarsz pojedziemy maz sie wystraszyl i chcial spac ale mu nie dalam powiedzial ze bedzie mi takie ksiazki kupowal Zbieramy sie bo jedziemy na chrzest do siostrzenicy.Godzina drogi od Wroclawia i zastanawiam czy brac torbe do szpitala chociaz nie chce rodzic w Walbrzychu

reklama
Co myślicie o odbijaniu odcisków stopki i rączki na pamiątkę? Myślę czy nie kupić i nie zrobić tylko nie wiem za bardzo co wybrać, czy gips czy tusz. Kiedyś siostra miała gipsowe i jej wcale nie wyszło. Możecie coś polecić?

My mieliśmy gipsowe dla Franka- z mothercare jak jeszcze było w PL wiec niby dobrej jakości, ale strasznie trudno było zrobić te odciski, musiałam mega cisnąć ta mala rączkę... wiec nie wiem... to fajna pamiątka ale może teraz z tuszem bym się decydowała...?

Dzień dobry, miłego dnia!

Po 3-4 razy dziennie :)
Czyli to normalne [emoji16] bo aż mnie dziwiło ile razy można mieć czkawke

f2w39n7303c24ozn.png

Ja też we wtorek i mam stres czy moja panna się obróciła w końcu...

Ja ide dopiero w przyszły czwartek, ale moja nie obróciła sie na 100%, dalej jest poprzecznie :oo2:jak ma czkawkę to czuje po prawej stronie brzucha.
Juz wiele czasu mi nie zostało ale dalej mam nadzieje ze sie obróci.

Hey dziewczyny obudziłam sie o 3 w nocy nie wiedziałam co mi jest czy chce mi sie wymiotować czy to drugie na szczęście po herbacie przeszło teraz sie budzę patrzę 11 40 no to sobie pospałam M robi snianako zjem i dalej do wyrka sie pakuje.

Hey dziewczyny obudziłam sie o 3 w nocy nie wiedziałam co mi jest czy chce mi sie wymiotować czy to drugie na szczęście po herbacie przeszło teraz sie budzę patrzę 11 40 no to sobie pospałam M robi snianako zjem i dalej do wyrka sie pakuje.
To ładnie pospalas[emoji12] mnie tez coś łamie spanie przez ta pogode pewnie bo pada i ciśnienie niskie.

Ja ide dopiero w przyszły czwartek, ale moja nie obróciła sie na 100%, dalej jest poprzecznie :oo2:jak ma czkawkę to czuje po prawej stronie brzucha.
Juz wiele czasu mi nie zostało ale dalej mam nadzieje ze sie obróci.
Ale to gdzie czujesz czkawke nie jest wyznacznikiem :) u mnie od 30tc Lenka jest głowa do dołu a zawsze czkawkę czuje z lewej strony brzucha

reklama
Do góry