reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczynki a ja mam pytanko. Czy Wasze Maleństwo w brzuchu też ma ciągle czkawkę? U mnie Lenka ma kilka razy dziennie... Myślę, że to czkawka bo są to delikatne "pukniecia" w tym samym miejscu i dość systenatyczne :) często wtedy zaczyna sie też ruszać bo ja to budzi chyba i jednocześnie rusza się i czka bo czuje ruchy i drgania jednocześnie

Tak bardzo często 3-4 razy na dzień

reklama
Dziewczynki a ja mam pytanko. Czy Wasze Maleństwo w brzuchu też ma ciągle czkawkę? U mnie Lenka ma kilka razy dziennie... Myślę, że to czkawka bo są to delikatne "pukniecia" w tym samym miejscu i dość systenatyczne :) często wtedy zaczyna sie też ruszać bo ja to budzi chyba i jednocześnie rusza się i czka bo czuje ruchy i drgania jednocześnie
Moja czasem nie ma caly dzien, a czasem kilka razy w ciagu dnia.

Po 3-4 razy dziennie :)

U mnie też po 3-4 x dziennie :)

Co myślicie o odbijaniu odcisków stopki i rączki na pamiątkę? Myślę czy nie kupić i nie zrobić tylko nie wiem za bardzo co wybrać, czy gips czy tusz. Kiedyś siostra miała gipsowe i jej wcale nie wyszło. Możecie coś polecić?

Co myślicie o odbijaniu odcisków stopki i rączki na pamiątkę? Myślę czy nie kupić i nie zrobić tylko nie wiem za bardzo co wybrać, czy gips czy tusz. Kiedyś siostra miała gipsowe i jej wcale nie wyszło. Możecie coś polecić?
Moja przyjaciółka robiła z masy solnej (takiej domowej, którą ogólnie starszak uwielbia do zabawy) - bezpieczne dla dzieci, łatwe w obróbce itd, a jak nie wyjdzie, to można próbować ileś razy (twardnieje dopiero po wypaleniu)

reklama

Moj tez. Szczegolnie po slodkim i po arbuzie. Jak sie opije szybko wod plodowych to tak ma :)

Ja też we wtorek i mam stres czy moja panna się obróciła w końcu...

Pamietam dokladnie jak moj sie obrocil gdzies ok 32 tyg. Obudzil mnie w nocy straszny bol jakby mialo mnie w brzuchu rozerwac, strasznie sie wiercil. Czulam dokladnie jak sie obraca i pozniej na usg lekarz tylko potwierdzil to czego w sumie juz bylam pewna. Czuc to wyraznie jak sie obroci, bo kopie pod zebrami.Wczesniej kopal na dole.

Do góry