Dzisiaj 38 t 2 da który to juz tydzień masz ?
reklama
Nasza też będzie spać u nas, zresztą nie wyobrażam sobie inaczej. A jak podrośnie to raczej nie wrzucę jej do pokoju 8 lat starszego brata, więc albo zrezygnujemy z sypialni, albo jest jeszcze opcja małej przebudowyNasza tez. A potem z siostra[emoji6]
Margana
Fanka BB :)
A moja do pierwszej. Kiedy to zlecialo?! Dopiero co sie meczylam w ciazy z nia[emoji6]Ola ładny pokoik [emoji1365]
Moja córka od września idzie do 3 klasy !!!!!!
Margana
No moja wyladuje u siostry 7 lat starszej [emoji53] No ale lepsze to niz u brata[emoji6] Chociaz niektorzy nie maja wyjscia i jakos zyja[emoji6]Nasza też będzie spać u nas, zresztą nie wyobrażam sobie inaczej. A jak podrośnie to raczej nie wrzucę jej do pokoju 8 lat starszego brata, więc albo zrezygnujemy z sypialni, albo jest jeszcze opcja małej przebudowy
ani_anita
Oni mają jeszcze czas na wydanie decyzji. Wysyłają Ci pismo o zakończeniu postępowania, masz 7 dni na złożenie dodatkowych wyjaśnień i dopiero jak dostaną zwrotkę, że odebrałas i mija 7 dni wydają decyzję.co mnie od rana wkurzyli z zusu księgowała kazała mi dzownić pytać juz tyle czekam na pieniądze 1 czerwca dostałam pismo ze postępowanie zostało zakończone ale nie napisali jak zakończone . Zadzwoniłam powiedziałam ze od 3 miesięcy jestem bez środków do życia itp a ona do mnie proszę czekać na nastepnę listy moze w poniedziałek przyjdą
Wiolka1980
A mój syn właśnie sie wyprowadził i usamodzielnił . Kiedy TO zleciało?A moja do pierwszej. Kiedy to zlecialo?! Dopiero co sie meczylam w ciazy z nia[emoji6]
Dorotea.
Pierwsze slysze o skierowaniu na porodowke, dlatego pytalam[emoji6]
Ja mam wizyte w poniedzialek i wtedy pessar zciagany. Bede wtedy w 37t4d[emoji5]
U mnie ściągnięcie szwów planowo w ten piątek, to będzie 37 plus 5. Ale od niedzieli, kiedy minął 37 tydzień jestem aktywniejsza i zobaczymy co to będzie. Liczę na masaż szyjki przy okazji ściągnięcia szwów....bo to piątek wieczorem w szpitalu, akurat mój lekarz ma dyżur i chciałabym urodzic pod jego opieka, może właśnie po północy, w Dzień Ojca
ale jakie dodatkowe wyjaśnienia skoro nie wiem jaka decyzje wydaliOni mają jeszcze czas na wydanie decyzji. Wysyłają Ci pismo o zakończeniu postępowania, masz 7 dni na złożenie dodatkowych wyjaśnień i dopiero jak dostaną zwrotkę, że odebrałas i mija 7 dni wydają decyzję.
Ja przed ciążą zjadałam połowę, ale tym razem tylko 2 kawałki na raz byłam w stanie...Ojjj... Całej pizzy to nigdy nie zjadłam [emoji16] max dwa kawalki [emoji16][emoji16]ale za to jem czesto
(tak, zdjęcie jest na podłodze, w trakcie przeprowadzki spora powierzchnia płaska to luksus...)
Załączniki
reklama
Ja z automatu wszystkie...Ja zostawiam metki [emoji12] jeśli zobaczę, że dziecku coś przeszkadza lub metka zostawia jakiś slad na skórze to wtedy wytnę
Ze swoich ubrań nota bene też, bo w bluzce metki nie zaniosę, o stroju sportowym nie wspominając...
Podziel się: