reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nasza też będzie spać u nas, zresztą nie wyobrażam sobie inaczej. A jak podrośnie to raczej nie wrzucę jej do pokoju 8 lat starszego brata, więc albo zrezygnujemy z sypialni, albo jest jeszcze opcja małej przebudowy ;)
No moja wyladuje u siostry 7 lat starszej [emoji53] No ale lepsze to niz u brata[emoji6] Chociaz niektorzy nie maja wyjscia i jakos zyja[emoji6]

co mnie od rana wkurzyli z zusu księgowała kazała mi dzownić pytać juz tyle czekam na pieniądze 1 czerwca dostałam pismo ze postępowanie zostało zakończone ale nie napisali jak zakończone . Zadzwoniłam powiedziałam ze od 3 miesięcy jestem bez środków do życia itp a ona do mnie proszę czekać na nastepnę listy moze w poniedziałek przyjdą
Oni mają jeszcze czas na wydanie decyzji. Wysyłają Ci pismo o zakończeniu postępowania, masz 7 dni na złożenie dodatkowych wyjaśnień i dopiero jak dostaną zwrotkę, że odebrałas i mija 7 dni wydają decyzję.

Pierwsze slysze o skierowaniu na porodowke, dlatego pytalam[emoji6]

Ja mam wizyte w poniedzialek i wtedy pessar zciagany. Bede wtedy w 37t4d[emoji5]

U mnie ściągnięcie szwów planowo w ten piątek, to będzie 37 plus 5. Ale od niedzieli, kiedy minął 37 tydzień jestem aktywniejsza i zobaczymy co to będzie. Liczę na masaż szyjki przy okazji ściągnięcia szwów....bo to piątek wieczorem w szpitalu, akurat mój lekarz ma dyżur i chciałabym urodzic pod jego opieka, może właśnie po północy, w Dzień Ojca ;)

Ojjj... Całej pizzy to nigdy nie zjadłam [emoji16] max dwa kawalki [emoji16][emoji16]ale za to jem czesto

f2w39n7303c24ozn.png
Ja przed ciążą zjadałam połowę, ale tym razem tylko 2 kawałki na raz byłam w stanie...
20180617_171828-600x800.jpeg

(tak, zdjęcie jest na podłodze, w trakcie przeprowadzki spora powierzchnia płaska to luksus...)

Załączniki

• 20180617_171828-600x800.jpeg
    20180617_171828-600x800.jpeg
    94,5 KB · Wyświetleń: 453
reklama
Do góry