reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Właśnie jak rodziłam synka to be skierowana pojechałam i przyjęli mnie ,
Ale teraz to nie wiem i ci chidzio tym skierowwniem ,ostatniO jak byłam w tym szpitalu to słyszałam jak pielęgniarka mówiła do pacjentki że oni SOR mają tylko id 22 do 6 rano może o to chodzi ? I gdybym nie miała skierowania tondo innego szpitala mogą mnie odesłać ,sama nie wiem ?
Wiesz co, nie sadze zeby to tyczylo porodu. Nie wiem co lekarz mial na mysli[emoji6]

hej :)
wczoraj nas zakupy pochłonęły. Kupiłam w ikei prześcieradła i są super, lampę na ścienną oraz kocyk. Wzór nam się spodobał i ogólnie jest milusi :)
Dziś w końcu płytkarz od tarasu dojechał. Zrobiłam dziś już dwa prania, biorę się za leczo. Na 13stą do kosmetyczki na regulację brwi a potem wizyta. A jutro rano jedziemy :D
Kciuki za wizyte[emoji110][emoji110]

reklama
Do góry