reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja z automatu wszystkie...
Ze swoich ubrań nota bene też, bo w bluzce metki nie zaniosę, o stroju sportowym nie wspominając...
Ja nie wycinam nigdy :) [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

No moja wyladuje u siostry 7 lat starszej [emoji53] No ale lepsze to niz u brata[emoji6] Chociaz niektorzy nie maja wyjscia i jakos zyja[emoji6]
Jak moja siostra urodziła to pokój dzielilam z dwoma braćmi i jeszcze 2 siostrami wszyscy młodsi było weslo [emoji1] ja miałam wtedy 18 lat często rodzice przychodzili i nas uciekali najmłodszy brat 10 lat młodszy muszę przyznać że źle nie było strasznie mlodzsze rodzeństwo rozpieszczelam dobrze ze miałam dużą kanapę bo nie raz spaliśmy w 5 na niej wspaniałe wspmnienia taka szkoła przetrwania A wysłałam się dopiero jak Łukasz ze mna zamieszkał jak zaczęliśmy sobie piętro robić [emoji1]

Ja przed ciążą zjadałam połowę, ale tym razem tylko 2 kawałki na raz byłam w stanie...
Zobacz załącznik 868771
(tak, zdjęcie jest na podłodze, w trakcie przeprowadzki spora powierzchnia płaska to luksus...)
Boże ale pizza ja miałam ostatnio taka 32cm to tylko 1.5 kawałka A jaka byłam głodna [emoji44]

Kochane, a macie jakieś sprawdzone sposoby na rozstępy?? To co mi się zrobiło na bokach i nogach to jedna wielka porażka [emoji58][emoji58][emoji58][emoji58]

reklama
Kochane, a macie jakieś sprawdzone sposoby na rozstępy?? To co mi się zrobiło na bokach i nogach to jedna wielka porażka [emoji58][emoji58][emoji58][emoji58]
Ja się smarowalam od skończonego 3 miesiąca palmersem a potem do teraz olejkiem z Rossmana co wieczór i nie mam żadnego rozstępa, ale wątpię żeby to była zasługa kosmetyków.

Do góry