reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@SzczęśliwaCiężarna to super że idziecie w takim tempie...! :) oby tylko chłopak miał jeszcze potem trochę sił na bycie tatą :D
Termin mam na za 5 tygodni a Lenka się nie spieszy więc byle pomalowal i będzie resztę mógł robić powoli :) sam się w to wpakowal bo byk wybredny i żadne mieszkanie mu nie odpowiadalo :) a do tej pory ja także chodziłam tam i razem z nim siedziałam tam 16h z językiem na wierzchu [emoji4] ja też nie mam przez to wesoło bo wszystko na mojej glowie :) sprzatanie, zakupy (codziennie kilka reklamówek nosze i dzwigam na 4 pietro, gotowanie, sprawy w urzędach bo Kuba nigdzie nie był wszystko ja załatwiam:) a nawet o nalezacy się ciężarnej masaż nie mam co liczyć :)

reklama
Termin mam na za 5 tygodni a Lenka się nie spieszy więc byle pomalowal i będzie resztę mógł robić powoli :) sam się w to wpakowal bo byk wybredny i żadne mieszkanie mu nie odpowiadalo :) a do tej pory ja także chodziłam tam i razem z nim siedziałam tam 16h z językiem na wierzchu [emoji4] ja też nie mam przez to wesoło bo wszystko na mojej glowie :) sprzatanie, zakupy (codziennie kilka reklamówek nosze i dzwigam na 4 pietro, gotowanie, sprawy w urzędach bo Kuba nigdzie nie był wszystko ja załatwiam:) a nawet o nalezacy się ciężarnej masaż nie mam co liczyć :)

No to nie masz łatwej końcówki, ja już czuję że nie mam sił... a masaże to powiny sie należeć ciężarnym z NFZ, serio, doszłam wczoraj do takiego wniosku.. mogę startować w wyborach? :D

No to nie masz łatwej końcówki, ja już czuję że nie mam sił... a masaże to powiny sie należeć ciężarnym z NFZ, serio, doszłam wczoraj do takiego wniosku.. mogę startować w wyborach? :D
Ooooj tak [emoji16][emoji16][emoji16] jestem za [emoji2] namowilabym całą rodzinę i znajomych by na Ciebie głosowali [emoji2] uwielbiam masaże a na takim odplatnyn byłam tylko raz w życiu [emoji16][emoji16] co ja bym teraz dała za taki masaż...

@Onaszczesliwa2018 Od charakteru na pewno ale jak sie jedzie iles razy z krwotokiem do szpitala I juz od samego poczatku skreslaja Ci ciaze to nie idzie do niej podchodzic na luzie. Poprostu malo mialam momentow w ciazy gdzie nic sie nie dzialo potem czlowiek jest ciagle w strachu.
No tak, ale to nie jest panikowanie, tylko uzasadniony strach...

Mi mama mówiła ze z nie ochrzczonym dzieckiem nie można jeździć nigdzie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Jordl co za czasy kiedyś były i w co ci ludzie wierzyli
Mi babcia zabraniała na cmentarz iść dopóki dziecko po pierwsze nie będzie ochrzczone a po drugie roku nie skończy. Nie wiem skąd takie zabobony się biora

@Onaszczesliwa2018 Od charakteru na pewno ale jak sie jedzie iles razy z krwotokiem do szpitala I juz od samego poczatku skreslaja Ci ciaze to nie idzie do niej podchodzic na luzie. Poprostu malo mialam momentow w ciazy gdzie nic sie nie dzialo potem czlowiek jest ciagle w strachu.

Wierze
Ja cala ciaze sprawdzam majty czy nie krew bo z niki to wciaz ip

Teraz mimo noszenia zabaw nicole ciaza cudowna ale mozg zostal ze sprawdzac majty...

reklama
Do góry