super my czekamy z powieszeniem literek ,bo nas 29.06 -1.07 czeka malowanie mieszkania.wczoraj wczytywalam sie w farby.5 lat temu duluxem mielismy pomalowane.ale on nie jest hipoalergiczny i moze dlugo schnac .a ja nie mam zamiaru w lipcu na dlugo sie ruszac z domu.nawet do msmy bo nie chcialabym tam rodzic
reklama
Ja ważyłam 2600 (mniej więcej w terminie )Od 2600 waga juz jest w normie, a jeszcze troche czasu zostalo. Nie martw sie na zapas zostalo sie cieszyc ze latwiej bedzie urodzic
Btw. Jak skonczyla sie sprawa z lozeczkiem?
ja mam wrazenie ze jak sie schylam to wypchne Tomka z brzucha a co do oststnich opowiesci o porodzie w domu .Poeiedzial mojemu mezowi a on ze nie ma mowy ze nie bedzie lapal i przypomnial historie naszej kolezanki ktora w aucie w Szwajcarii urodzila.myslalam ze maz odbieral .a on e panice dzwonil po karetke a ona sama urodzila swoje 3 dziecko jeszcze sie smiala ze przydala sie jej reczniki ktore dostali od nas na slub mielismy sluby 10 lat temu w odstepie miesiaca i umowilismy sie na praktyczne prezentyDziewczyny, ma któraś z was tak że przy pochyleniu się odczuwanie jak by wam się woda w brzuchu przelewała?
Karla88
Fanka BB :)
Dzien dobry w 37 tyg jeszcze tydzien i ciaza donoszona ja dzis budzilam sie tak jakby zbzegarkiem w reku bo co dwie godziny ;( dzis ide do labolatorium porobic badania i oddac mocz. Milego dnia i kciuki na wizytach
Oo to ja i margana dziś tez mamy 37 tydz [emoji4]
Karla88
Z wychodzeniem to te wszytsko zalezy od pogody No i dwa od warunkow. Wyjsc na spacer a nie do centrum handlowego. Niektore mamy chca udowodnić, ze z tygodniowym bobasem da sie wyjsc do galerii handlowej. No i dwa z glowa. Wiadomo. Ja o chrzcinach jeszcze nie mysle. Brakuje nam chrzestnego. Nie mamy kompletnie nikogo zdatengo. No nie mamy nikogo wierzącego w grupie wiekowej nadającej sie sie. No slabo. A na sile brac kogos tez slabo. Chcialam sie pochwalic dobrymi wieściami. Bylam dzis na usg i plyn z brzuszka sie wchlonal. Nie ma znak obrzęku. Jutro mam wizyte u mojego lekarza jeszcze. Dopytam cos wiecej o to.
Ja tez nie myślałam jeszcze o chrzestnych kompletnie nie wiem kogo ..
Karla88
Świętej pamięci babcia mojego męża zaprosiła wszystkich z wyjątkiem nas na obiad na odpust jak młody miał miesiąc, bo był jeszcze nieochrzczony. [emoji23]
Nieeee No to hit hahaha
Sprightly88
to taka niemalże osiedlowa knajpka z makaronami:
Link do: Na Wieszaku - nowe miejsce z ręcznie robionymi makaronami na Woli
No zazdro [emoji44] ale bym zjadła, jakie zdjęcia jedzenia [emoji7] to już wiem gdzie się wyrwę z mężem w niedziele na obiad!
atomek
Świętej pamięci babcia mojego męża zaprosiła wszystkich z wyjątkiem nas na obiad na odpust jak młody miał miesiąc, bo był jeszcze nieochrzczony. [emoji23]
Hahah to musieliście miec niezły ubaw... dobrze ze czasy się już zmieniają i nasze dzieci nie będą już tak bardzo ograniczane zabobonami
reklama
Wiolka1980
☺To się nie waż jej z nią na dwór wyjść do 18-stki [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: