reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, ma któraś z was tak że przy pochyleniu się odczuwanie jak by wam się woda w brzuchu przelewała?
ja mam wrazenie ze jak sie schylam to wypchne Tomka z brzucha a co do oststnich opowiesci o porodzie w domu .Poeiedzial mojemu mezowi a on ze nie ma mowy ze nie bedzie lapal i przypomnial historie naszej kolezanki ktora w aucie w Szwajcarii urodzila.myslalam ze maz odbieral .a on e panice dzwonil po karetke a ona sama urodzila swoje 3 dziecko jeszcze sie smiala ze przydala sie jej reczniki ktore dostali od nas na slub mielismy sluby 10 lat temu w odstepie miesiaca i umowilismy sie na praktyczne prezenty

Z wychodzeniem to te wszytsko zalezy od pogody No i dwa od warunkow. Wyjsc na spacer a nie do centrum handlowego. Niektore mamy chca udowodnić, ze z tygodniowym bobasem da sie wyjsc do galerii handlowej. No i dwa z glowa. Wiadomo. Ja o chrzcinach jeszcze nie mysle. Brakuje nam chrzestnego. Nie mamy kompletnie nikogo zdatengo. No nie mamy nikogo wierzącego w grupie wiekowej nadającej sie sie. No slabo. A na sile brac kogos tez slabo. Chcialam sie pochwalic dobrymi wieściami. Bylam dzis na usg i plyn z brzuszka sie wchlonal. Nie ma znak obrzęku. Jutro mam wizyte u mojego lekarza jeszcze. Dopytam cos wiecej o to.

Ja tez nie myślałam jeszcze o chrzestnych kompletnie nie wiem kogo ..

reklama
Do góry