reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Pytanie do naszych specjalistek od doboru biustonosza [emoji16] jak mam 89cm pod biustem to mam kupić 90D?
W piersiach mam 105, ale pewnie podrosna gdy pojawi się mleko
Nie wiem, jak się obwód zachowuje w czasie okołoporodowym, ale ja bym brała 85DD bryt/85E polskie (i przez parę dni po porodzie przedłużkę) nim obwód zmaleje, a ponoć dość szybko wraca do "normy"

Wow, podziwiam, ja musiałam sobie zrobić przerwę, zresztą pokarmu w II trymestrze było tak mało, że dzieć się tylko denerwował...

No wziął i zasnął, jak już dokładnie zaplanowałam, jak go pokroję... A co do rozpierania i napierania, to właśnie odkryłam, że tylko w fotelu samochodowym wygodnie mi się siedzi... może sobie go wmontuję przed komputerem?

@Margana coraz piękniej wyglądasz :)

Dotoczyłam się dzisiaj do pepco i nie było ani jednego bodziaka na 56 :( Dobrze, że lipiec, jakby dziecko się urodziło zanim mu zorganizuję jakiekolwiek ubranka, to będzie paradować w samej pieluszce :D:D Albo, jeśli mnie zdąży wkurzyć, to mu założę zimowy kombinezon, bo to akurat zostało po starszaku.
To jeszcze jakieś ładne pieluszki do kompletu ;)
Hania będzie paradowała z truskawkami na d... [emoji23]
A jak będzie leżeć na brzuszku, albo się przemieszczać, to dostanie taki otulacz z imieniem na d.. [emoji23][emoji23][emoji23]

Za mna to tylko ciagle kakao chodzi I wszystko co mleczne[emoji5]
Ja bym wypiła amaretto, albo jakiś dobry likier kokosowy ;)

A cacao wczoraj litr, w tym cześć ze znlendowanymi malinami - też dobre było ;)
(ale u mnie cacao niewiele ma wspólnego z mlekiem, część była na owsianym a część na kokosowym ;))

reklama
Ja to jak powsinoga czeka mnie wycieczka po knajpach z JustMe i Jola w wawie

Potem chlanie z tobą [emoji23]

Mogę jeszcze po sąsiedzku odwiedzić age i Olę

Normalnie podróżniczka
Mnie to będziesz miała jeszcze bardziej po sąsiedzku, jako że w ten weekend przeprowadzka [emoji6]

Do góry