reklama
Cześć dziewczyny [emoji4]
Ostatnio coś brakuje czasu na forum... [emoji15]
Nie wiem kiedy uda mi się choć z grubsza nadrobić, ale spróbuję choć bardzo z grubsza..... [emoji15]
Miłego dnia i kciuki na wizytach [emoji110][emoji110][emoji110]
Ostatnio coś brakuje czasu na forum... [emoji15]
Nie wiem kiedy uda mi się choć z grubsza nadrobić, ale spróbuję choć bardzo z grubsza..... [emoji15]
Miłego dnia i kciuki na wizytach [emoji110][emoji110][emoji110]
Nie wiem, jak się obwód zachowuje w czasie okołoporodowym, ale ja bym brała 85DD bryt/85E polskie (i przez parę dni po porodzie przedłużkę) nim obwód zmaleje, a ponoć dość szybko wraca do "normy"Pytanie do naszych specjalistek od doboru biustonosza [emoji16] jak mam 89cm pod biustem to mam kupić 90D?
W piersiach mam 105, ale pewnie podrosna gdy pojawi się mleko
Gratulacje juz coraz bliżejWitajcie mamusie w 37tc[emoji4]
Jeszcze tylko tydzien[emoji3]
Zycze wszystkim milego dnia i owocntch wizyt!
Margana
Fanka BB :)
Nie wiem nawet kiedy to zlecialo[emoji33]Gratulacje juz coraz bliżej
To jeszcze jakieś ładne pieluszki do kompletuWow, podziwiam, ja musiałam sobie zrobić przerwę, zresztą pokarmu w II trymestrze było tak mało, że dzieć się tylko denerwował...
No wziął i zasnął, jak już dokładnie zaplanowałam, jak go pokroję... A co do rozpierania i napierania, to właśnie odkryłam, że tylko w fotelu samochodowym wygodnie mi się siedzi... może sobie go wmontuję przed komputerem?
@Margana coraz piękniej wyglądasz
Dotoczyłam się dzisiaj do pepco i nie było ani jednego bodziaka na 56 Dobrze, że lipiec, jakby dziecko się urodziło zanim mu zorganizuję jakiekolwiek ubranka, to będzie paradować w samej pieluszce Albo, jeśli mnie zdąży wkurzyć, to mu założę zimowy kombinezon, bo to akurat zostało po starszaku.
Hania będzie paradowała z truskawkami na d... [emoji23]
A jak będzie leżeć na brzuszku, albo się przemieszczać, to dostanie taki otulacz z imieniem na d.. [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja bym wypiła amaretto, albo jakiś dobry likier kokosowyZa mna to tylko ciagle kakao chodzi I wszystko co mleczne[emoji5]
A cacao wczoraj litr, w tym cześć ze znlendowanymi malinami - też dobre było
(ale u mnie cacao niewiele ma wspólnego z mlekiem, część była na owsianym a część na kokosowym )
reklama
Mnie to będziesz miała jeszcze bardziej po sąsiedzku, jako że w ten weekend przeprowadzka [emoji6]Ja to jak powsinoga czeka mnie wycieczka po knajpach z JustMe i Jola w wawie
Potem chlanie z tobą [emoji23]
Mogę jeszcze po sąsiedzku odwiedzić age i Olę
Normalnie podróżniczka
Podziel się: