reklama
arona
Fanka BB :)
wazne gdzie sie mieszka , wyprowadzic 3 dniowe dziecie w smog itp tez nie jest dobrym pomyslem ...Niestety ja mieszkam w bloku i nie mam tarasu więc pewnie jak będę na.siłach to od razu spacerek zależy jeszcze od pogodny.
napewno nie chodzi o odliczanie dni czy sakramentow
Ale gdzie tu duży apetyt? Przecież to takie miniaturowe porcje... Jakby bylo 1kg +1kg plus powiedzmy pół kg bobu, to powiedzmyA ja mam od kilku dni jakiś duży apetyt... Pół kg czereśni za godzinę pół kg truskawek... Na kolację 100gram bobu... Ciągle coś [emoji12]
Karla88
Dziewczyny ile płacicie za gbs
30zl lekarz pobierał i mam tylko wynik do odbioru u niego
Śliczne [emoji7]Zobacz załącznik 867066 Odebrałam jedna z ostatnich przesyłek. Chyba Bo co chwila dostaje smsy że jakiś kurier, paczkomat, a tyle tego nazamawiałam, że nigdy nie wiem co mnie tam czeka
Literki dla Hani czekają na przyszły tydzień, po przeprowadzce... Mam nadzieję, że Hania na nie poczeka [emoji6]
Z przesiadką w kato, czy jest jakiś bezpośredni?Dziś oglądałam pociąg intercity odemnie do was 3,5 godz na Warszawę centralna
Mam taka ochotę wsiąść i przyjechać chociaż na jeden dzień
A znając moj spontan to może być tak ze będziecie pic kawę wszystkie a tu ciocia karla idzie z brzuchem [emoji23] suprajs [emoji23]
Ja w biedronce kupowałam pampersa 144 sztuk za.50 złręczniki i pieluchy prasowałyście ?
a czy pampersy pampers 3-6 kg 80 sztuk za 33.99? Opłaca się?
Możesz się podzielić przepisem na to spagetti z bobem? Bo brzmi bardzo ciekawieJa dziś robiłam tort, dwa kawałki zjadłam [emoji16] a widziałam też przepis na spaghetti ala carbonara z bobem. Strasznej ochoty nabrałam [emoji16]
Hmmm, myślę, że do następnego dnia poczekam, żeby napić się spokojnie kawy po przeprowadzce i całym tym wariatkowie, które mnie otacza [emoji6]dziewczyny ile zamierzacie być z dzieckiem w domu zanim wyjdziecie na dwór ?
reklama
Moni17.06
Wszystkie 3 razem dzialamyOo to ja i margana dziś tez mamy 37 tydz [emoji4]
Podziel się: