dziewczyny ile zamierzacie być z dzieckiem w domu zanim wyjdziecie na dwór ?
Ja od razu. Z pozostałą dwójką też wychodziła na spacery jak tylko wróciliśmy że szpitala. Tym bardziej że to pora letnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny ile zamierzacie być z dzieckiem w domu zanim wyjdziecie na dwór ?
To biedna moja malutka bo nie bedzie chrzczona ☺☺Mi mama mówiła ze z nie ochrzczonym dzieckiem nie można jeździć nigdzie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jordl co za czasy kiedyś były i w co ci ludzie wierzyli
To biedna moja malutka bo nie bedzie chrzczona ☺☺
Biedna ja ☺Ty też biedna bo teraz musisz siedzieć dożywotnio w domu
A no to już kawaler! Dorosłego pomocnika będziesz miała w domu fajnie fajnie [emoji2] a ja już sobie wyobraziłam jak biednemu małemu dziecku odbierasz loda żeby go zjeść [emoji23][emoji23][emoji23]Nie taki mały bo 17 lat już ma [emoji5]
to taka niemalże osiedlowa knajpka z makaronami:Podziel się nazwa knajpki [emoji39][emoji12] mam blisko
Zobaczymy, jaka będzie pogoda...dziewczyny ile zamierzacie być z dzieckiem w domu zanim wyjdziecie na dwór ?
My też od razu tym bardziej że mieszkam w domu, więc nie wyobrażam sobie nie wyjść na taras z malym tylko siedzieć w domu.dziewczyny ile zamierzacie być z dzieckiem w domu zanim wyjdziecie na dwór ?