malina_11
Fanka BB :)
No to super [emoji23] mały już dba o siostrę, oby tak dalej! [emoji57]Starszy brat siostrzycce nie odmówi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super [emoji23] mały już dba o siostrę, oby tak dalej! [emoji57]Starszy brat siostrzycce nie odmówi
Malina [emoji23]Byłam na chińczyku, pojadłam za nas wszystkie [emoji23] jak wróciłam zaszłam do sąsiadki [emoji57] moja druga "mama" mnie zaopatrzyła jak bym w nocy miała ochotę na coś słodkiego [emoji2][emoji2][emoji2]Zobacz załącznik 867133
a na co czekac ? jak bede na silach i maly ok to i od razudziewczyny ile zamierzacie być z dzieckiem w domu zanim wyjdziecie na dwór ?
Teraz do tych babeczke to by mi się kakao przydało [emoji57]Malina [emoji23]
dziewczyny ile zamierzacie być z dzieckiem w domu zanim wyjdziecie na dwór ?
Buahaha a masz?Teraz do tych babeczke to by mi się kakao przydało [emoji57]
Jak tylko ja dam rade wyjsc to wyjde[emoji6] Latem nie trzeba czekac.dziewczyny ile zamierzacie być z dzieckiem w domu zanim wyjdziecie na dwór ?
a pytam jak wy bedziecie robic bo mi ktos mowł ze koło3 dnitrzeba w domu siedzieć i tylko na balkon mozna wózek wystawić na chwilkęa na co czekaobic ? jak bede na silach i maly ok to i od razu