Jak wszystkie na raz zaczniemy w kawiarni to będziemy w TVN
Sława, pieniądze.... [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wszystkie na raz zaczniemy w kawiarni to będziemy w TVN
metro macuw szybkie i gdzies po środkuTo ja chyba najdalej, na Wilanowie... a może jakaś kawa po weekendzie? Czy któraś nie czuje się na siłach? No i o ile Jolka się nie rozpakuje..
Mi pasuje najbardziej poniedziałek i wtorek. Jak cos to podjadę taxi jesli Wam będzie pasował inny dzieńSława, pieniądze.... [emoji23][emoji23]
Mi pasuje najbardziej poniedziałek i wtorek. Jak cos to podjadę taxi jesli Wam będzie pasował inny dzień
a ktory masz tydzieńHej dziewczyny ja wczoraj bylam na wizycie Tymek 2.900 waży szyjka ok a dzis mi odszedł czop ciekawe ile wytrwam cc mam 3.07
Super waga , a czop czysty czy krwisty?Hej dziewczyny ja wczoraj bylam na wizycie Tymek 2.900 waży szyjka ok a dzis mi odszedł czop ciekawe ile wytrwam cc mam 3.07
..to co powiecie na wtorek? W poniedziałek zawsze coś może wyskoczyć po weekendzie, a wtorek chyba w miarę spokojny? Pasuje wszystkim? Teraz pytanie gdzie dokładnie i o której...
Fajna waga. A czop jak czysty to mozesz spokojnie dotrwac do cc[emoji5]Hej dziewczyny ja wczoraj bylam na wizycie Tymek 2.900 waży szyjka ok a dzis mi odszedł czop ciekawe ile wytrwam cc mam 3.07