reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Możemy jakoś przed obiadem się spotkać, tzn jak mężowie w pracy, dzieci w szkołach itp :) na kawę, ciastko itp. Ja jestem mobilna póki co ;) wiec dawajcie znać kochane gdzie komu najbardziej pasuje! @Yulie No widzisz, nie miałam pojęcia ze jesteśmy sąsiadkami! Mogę cię zgarnąć jak coś.

Możemy jakoś przed obiadem się spotkać, tzn jak mężowie w pracy, dzieci w szkołach itp :) na kawę, ciastko itp. Ja jestem mobilna póki co ;) wiec dawajcie znać kochane gdzie komu najbardziej pasuje! @Yulie No widzisz, nie miałam pojęcia ze jesteśmy sąsiadkami! Mogę cię zgarnąć jak coś.

Dokładnie, tak by było najlepiej :) to może gdzieś w centrum żeby każda miała podobny i dogodny dojazd (czymkolwiek jedzie) :)

Właśnie mi zależy zeby mój mąż byl w domu, to mnie do Was przywiezie, a potem zabierze :D Niestety wycieczki na skm juz nie dla mnie :( Dawajcie znać które dni i w jakich godzinach Wam pasują :)

Właśnie mi zależy zeby mój mąż byl w domu, to mnie do Was przywiezie, a potem zabierze :D Niestety wycieczki na skm juz nie dla mnie :( Dawajcie znać które dni i w jakich godzinach Wam pasują :)
Ja jeśli w godzinach do 15 to mogę codziennie. Później mam córcię w domu, ewentualnie w poniedziałek i piątek w przyszłym tygodniu mogę popołudniu.

reklama
Możemy jakoś przed obiadem się spotkać, tzn jak mężowie w pracy, dzieci w szkołach itp :) na kawę, ciastko itp. Ja jestem mobilna póki co ;) wiec dawajcie znać kochane gdzie komu najbardziej pasuje!

@Yulie No widzisz, nie miałam pojęcia ze jesteśmy sąsiadkami! Mogę cię zgarnąć jak coś.

Super, bardzo chetnie, dzieki! :) Ja niestety niezmotoryzowana. Chyba ze rowerem, ale w obecnym stanie, sredni to pomysl :D

Hihi a ja o ile po zdjęciu pessara 19.06 nie będę tykająca bombą :D

Haha, jakby cos to wszystkie ze stresu zaczniemy rodzic razem z toba i zrobimy niezla sensacje :D

Mi pasuje kazdy dzien w zasadzie. Moj rozklad dnia to lozko + Netflix na przemian z lodowka :D

Do góry