reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Możemy jakoś przed obiadem się spotkać, tzn jak mężowie w pracy, dzieci w szkołach itp :) na kawę, ciastko itp. Ja jestem mobilna póki co ;) wiec dawajcie znać kochane gdzie komu najbardziej pasuje! @Yulie No widzisz, nie miałam pojęcia ze jesteśmy sąsiadkami! Mogę cię zgarnąć jak coś.

Możemy jakoś przed obiadem się spotkać, tzn jak mężowie w pracy, dzieci w szkołach itp :) na kawę, ciastko itp. Ja jestem mobilna póki co ;) wiec dawajcie znać kochane gdzie komu najbardziej pasuje! @Yulie No widzisz, nie miałam pojęcia ze jesteśmy sąsiadkami! Mogę cię zgarnąć jak coś.

Dokładnie, tak by było najlepiej :) to może gdzieś w centrum żeby każda miała podobny i dogodny dojazd (czymkolwiek jedzie) :)

Właśnie mi zależy zeby mój mąż byl w domu, to mnie do Was przywiezie, a potem zabierze :D Niestety wycieczki na skm juz nie dla mnie :( Dawajcie znać które dni i w jakich godzinach Wam pasują :)

Właśnie mi zależy zeby mój mąż byl w domu, to mnie do Was przywiezie, a potem zabierze :D Niestety wycieczki na skm juz nie dla mnie :( Dawajcie znać które dni i w jakich godzinach Wam pasują :)
Ja jeśli w godzinach do 15 to mogę codziennie. Później mam córcię w domu, ewentualnie w poniedziałek i piątek w przyszłym tygodniu mogę popołudniu.

reklama
Możemy jakoś przed obiadem się spotkać, tzn jak mężowie w pracy, dzieci w szkołach itp :) na kawę, ciastko itp. Ja jestem mobilna póki co ;) wiec dawajcie znać kochane gdzie komu najbardziej pasuje!

@Yulie No widzisz, nie miałam pojęcia ze jesteśmy sąsiadkami! Mogę cię zgarnąć jak coś.

Super, bardzo chetnie, dzieki! :) Ja niestety niezmotoryzowana. Chyba ze rowerem, ale w obecnym stanie, sredni to pomysl :D

Hihi a ja o ile po zdjęciu pessara 19.06 nie będę tykająca bombą :D

Haha, jakby cos to wszystkie ze stresu zaczniemy rodzic razem z toba i zrobimy niezla sensacje :D

Mi pasuje kazdy dzien w zasadzie. Moj rozklad dnia to lozko + Netflix na przemian z lodowka :D

Do góry