ani_anita
Fanka BB :)
Może umówmy się blisko jakiejś porodówkiHihi a ja o ile po zdjęciu pessara 19.06 nie będę tykająca bombą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może umówmy się blisko jakiejś porodówkiHihi a ja o ile po zdjęciu pessara 19.06 nie będę tykająca bombą
Właśnie mi zależy zeby mój mąż byl w domu, to mnie do Was przywiezie, a potem zabierze Niestety wycieczki na skm juz nie dla mnie Dawajcie znać które dni i w jakich godzinach Wam pasują
O darka gratulacje! Sprzataj sprzataj[emoji3] Tylko zebys jeszcze miala wieczorem sily na przyjembosci[emoji3]Ja zaczynam dziś mega sprzątanie. Weszlam w 38 tydzień [emoji3][emoji3][emoji3]czas ruszyć malucha[emoji23][emoji23][emoji23]
My z karla zaczynamy za tydzien[emoji3]Okna myje normalnie co 2 tygodnie. Mam myjke wiec ro w ogole nie męczy [emoji35][emoji35][emoji35]ale podłogi mnie zdwcydowanie wykoncza[emoji3][emoji3][emoji3]
35 tydzieńUSG się myli do pół kilograma więc nie martw się, któryś pomiar był pewnie niedokładny. Który masz tydzień?
Super, bardzo chetnie, dzieki! Ja niestety niezmotoryzowana. Chyba ze rowerem, ale w obecnym stanie, sredni to pomysl
Haha, jakby cos to wszystkie ze stresu zaczniemy rodzic razem z toba i zrobimy niezla sensacje
Mi pasuje kazdy dzien w zasadzie. Moj rozklad dnia to lozko + Netflix na przemian z lodowka
Ty caly czas co miesiac masz wizyty?A ja dopiero 2.07
Super, ze wszystko dobrze!Już po USG, malutka waży 3153 , 37 t 2 d :-) a pojutrze wizyta u mojej lekarz prowadzącej ciążę , zobaczymy co tam z szyjką
Moja 4200g i tym razem lekarz mnie nie pocieszyl[emoji53] Chyba ze szybciej urodze.Mi nie jest dane rodzić malutkie dzieci :-) pierwsza córa 4100, więc ta i tak się zapowiada, że będzie trochę mniejsza