reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Do dziewczyn które mi polecały maść na opuchnięte nogi. Coś takiego? Bo robię akurat zamówienie z apteki a tu tylko taka jest..
Screenshot_20180612-150957.jpg
Screenshot_20180612-151008.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180612-150957.jpg
    Screenshot_20180612-150957.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 359
  • Screenshot_20180612-151008.jpg
    Screenshot_20180612-151008.jpg
    81,6 KB · Wyświetleń: 357
reklama
Ogólnie poniedziałek może być, spoko...! jak reszta?

Poniedzialek super

Teraz co 3 tyg ale w zasadzie po co ja mam tam chodzić częściej ? Wody łożysko mały wszystko Ok a nie chce się dołować ze wszystko pozamykane
Tez mam wizyte raz na miesiac/ 3tyg. Moj lekarz nie widzi potrzeby czesciej, chyba ze cos by sie dzialo to przyjsc od razu. Kiedys byly 4 wizyty na cala ciaze i bylo ok. Nie wiem co tak panikuja niektorzy lekarze, ze az co tydzien niektorzy kaza przychodzic... moze wizyty prywatne i kasa wpada?:D jak nie ma komplikacji to chyba nie ma potrzeby?
Ja będę :) godzina dowolna, kilka propozycji :
- costa przy złotych tarasach,
- cafe nero ( ale bez jedzenia chwilowo!) któreś przy ONZ

Inne Wasze miejsca?:)
Spoko, tylko trzeba uwazac bo ostatnio ta akcja z salmonella byla... :D

Do dziewczyn które mi polecały maść na opuchnięte nogi. Coś takiego? Bo robię akurat zamówienie z apteki a tu tylko taka jest.. Zobacz załącznik 866602Zobacz załącznik 866603

Dziala ta masc? Tez czegos potrzebuje, juz mam dosc tak mnie nogi bola :(

Do góry