reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

W ogóle kciuki za wizytujące! Moja wizyta 19.06 dopiero :) a dziś zaczynam 36 tydzień [emoji173]️ i zaczynam nabierać energii do działania :)) przed porodem jeszcze zaglądam na piwo firmowe, robię mężowi urodziny 30 -niespodziankę, mam kolacje rocznicowa, sesje ciążowa ( na która się zdecydowałam dopiero wczoraj) i jeszcze jedna kolacje romantyczna na Sky Bar i dopiero planuje urodzić :D

Ja tez mam wizytę 19 :) powiem ci ze u mnie odwrotnie, po weekendzie ślubnym marze ze by już nic nie ogarniać i nie robić :)

reklama
To ja chyba najdalej, na Wilanowie... a może jakaś kawa po weekendzie? Czy któraś nie czuje się na siłach? No i o ile Jolka się nie rozpakuje..
Ja tez na Wilanowie, moze bedziemy sie spotykac z wozkiem :D

Bardzo chetnie sie pisze na jakis sok, o ile sie dotocze, strasznie bola mnie nogi, ciezko sie chodzi:/

Gratuluje duzych dzieciaczkow :)

ja mam USG w czwartek, ciekawa jestem jaki klusek mi urosl ;) na dniach pakuje torbe, bo juz jakies dziwne bole krzyzowe miewam czasami, troche strach, ze taka niegotowa. Dla dziecka prawie wszystko juz jest a torba nie spakowana... wstyd!

ja juz po wizycie szyjka pomału zaczeałą się skracać co mnie zaniepokoiło to ze tydzień temu ważyła 2500 i w tym tez jak zapytałam ile waży ale oczywiście nie zapytałam o to

ja juz po wizycie szyjka pomału zaczeałą się skracać co mnie zaniepokoiło to ze tydzień temu ważyła 2500 i w tym tez jak zapytałam ile waży ale oczywiście nie zapytałam o to
USG się myli do pół kilograma więc nie martw się, któryś pomiar był pewnie niedokładny. Który masz tydzień?

USG się myli do pół kilograma więc nie martw się, któryś pomiar był pewnie niedokładny. Który masz tydzień?

U mnie w 35 tyg mały miał 2185g generalnie usg zawsze się myli +\- pozatym 2500g to nie tak mało znowu do 3 kg dojdzie bankowo a to normalna waga

Mi zreszta na każdym pomiarze wychodzi ze junior będzie mieć Ok 3100g zreszta nie spodziewam się kolosa

reklama
Do góry