reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
To bardzo późno.... Nie masz teraz co 2 tygodnie?A ja dopiero 2.07
Sprightly88
W ogóle kciuki za wizytujące! Moja wizyta 19.06 dopiero a dziś zaczynam 36 tydzień [emoji173]️ i zaczynam nabierać energii do działania ) przed porodem jeszcze zaglądam na piwo firmowe, robię mężowi urodziny 30 -niespodziankę, mam kolacje rocznicowa, sesje ciążowa ( na która się zdecydowałam dopiero wczoraj) i jeszcze jedna kolacje romantyczna na Sky Bar i dopiero planuje urodzić
Karla88
To bardzo późno.... Nie masz teraz co 2 tygodnie?
Nie mam książkowa ciąże [emoji23]
Chyba ze coś się będzie dziać to dzwonic i przyjeżdżać a jak nic to dopiero 2.07
Karla88
Już po USG, malutka waży 3153 , 37 t 2 d :-) a pojutrze wizyta u mojej lekarz prowadzącej ciążę , zobaczymy co tam z szyjką
Super kolejna dzidzia ponad 3 kg [emoji173]️
Sprightly88
Już po USG, malutka waży 3153 , 37 t 2 d :-) a pojutrze wizyta u mojej lekarz prowadzącej ciążę , zobaczymy co tam z szyjką
To pięknie już to już bliziutko u Ciebie i ciąża donoszona! Fajna sprawa
SzczęśliwaCiężarna
No u mnie też książkowo, ale teraz mi daje różne badania do zrobienia dawno już nie mialam co dwa tygodnie a teraz tak dostałam myślałam, że to normalne bo sprawdzaja przepływy, pepowine, łożysko bo już końcówkaNie mam książkowa ciąże [emoji23]
Chyba ze coś się będzie dziać to dzwonic i przyjeżdżać a jak nic to dopiero 2.07
SzczęśliwaCiężarna
Piękna waga [emoji16]Już po USG, malutka waży 3153 , 37 t 2 d :-) a pojutrze wizyta u mojej lekarz prowadzącej ciążę , zobaczymy co tam z szyjką
reklama
redavecad
Mój 4 latek pojechał do zoo, więc mam nadzieję że się u Was w Krakowie coś poprawiPogoda na dzisiaj dla Krakowa: cały dzień pochmurno i deszcz i max 22 stopnie! Boże dziękuje! W końcu odpocznę od tych upałów, bo tego już wytrzymać nie mogłam 3 razy dziennie pod zimnym prysznicem bo ze mnie aż kapało
Podziel się: