reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny. Co za emocje. Czytałam Was w nocy. To ja dziecko zaczynam pakować w torbę, bo może też wcześniej się coś zacznie przy czytaniu waszych przejść szpitalnych.

@gawkat powodzenia i czekamy na zdjęcia dziecka. :D

@Galadriela co za emocje do samego końca. Trzymam kciuki żebyś jeszcze wytrzymała w 2-paku.

Załączniki

• upload_2018-6-9_9-6-34.png
    upload_2018-6-9_9-6-34.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 85
@Galadriela super, że udało się powstrzymać akcję.

Ciężka noc dzisiaj.

Ja pojechałam na zjazd na studia, ale przyspieszyłam powrót, bo w nocy miałam silne skurcze. Nie wiem, czy to przez upał, czy schody, po których trochę poczodziłam, ale dziecko mam już nisko i głową szturmuje wyjście. Wracam, bo nie chcę trafić do szpitala daleko od domu.

@Galadriela super, że udało się powstrzymać akcję.

Ciężka noc dzisiaj.

Ja pojechałam na zjazd na studia, ale przyspieszyłam powrót, bo w nocy miałam silne skurcze. Nie wiem, czy to przez upał, czy schody, po których trochę poczodziłam, ale dziecko mam już nisko i głową szturmuje wyjście. Wracam, bo nie chcę trafić do szpitala daleko od domu.

On Cię po prostu szantażuje żebyś trochę zwolniła..! ;) a na serio to ja właśnie dlatego mam dylematy czy np ruszać się jeszcze przed porodem nad jezioro, do rodziców itp.... pomimo ze ja bardziej z klanu Niewzruszonej Karli Królowej Wykopków [emoji23][emoji23][emoji173]️

reklama
Do góry