@Galadriela super, że jeszcze zatrzymali! @gawkat powodzenia! Robi się gorąco na forum
reklama
@Galadriela - dobrze, że udało się powstrzymać, kciuki, żebys jeszcze trochę dała radę w 2-paku [emoji110][emoji110][emoji110]
@gawkat - cały czas kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
No i pozostałe dziewczyny, jak się czujecie?
@gawkat - cały czas kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
No i pozostałe dziewczyny, jak się czujecie?
Wiolka1980
Fanka BB :)
Kciuki mocno zaciśnięteChciałam tylko zameldowac, że odeszły mi wody i jestem na porodowce. Trzymajcie kciuki
Danutka1234
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny. Co za emocje. Czytałam Was w nocy. To ja dziecko zaczynam pakować w torbę, bo może też wcześniej się coś zacznie przy czytaniu waszych przejść szpitalnych.
@gawkat powodzenia i czekamy na zdjęcia dziecka.
@Galadriela co za emocje do samego końca. Trzymam kciuki żebyś jeszcze wytrzymała w 2-paku.
@gawkat powodzenia i czekamy na zdjęcia dziecka.
@Galadriela co za emocje do samego końca. Trzymam kciuki żebyś jeszcze wytrzymała w 2-paku.
Załączniki
ani_anita
@Galadriela super, że udało się powstrzymać akcję.
Ciężka noc dzisiaj.
Ja pojechałam na zjazd na studia, ale przyspieszyłam powrót, bo w nocy miałam silne skurcze. Nie wiem, czy to przez upał, czy schody, po których trochę poczodziłam, ale dziecko mam już nisko i głową szturmuje wyjście. Wracam, bo nie chcę trafić do szpitala daleko od domu.
Ciężka noc dzisiaj.
Ja pojechałam na zjazd na studia, ale przyspieszyłam powrót, bo w nocy miałam silne skurcze. Nie wiem, czy to przez upał, czy schody, po których trochę poczodziłam, ale dziecko mam już nisko i głową szturmuje wyjście. Wracam, bo nie chcę trafić do szpitala daleko od domu.
jak teraz tak jest to w pelnie co ?
wynalazlas cos na glowe ?
Tak!!! Zamówiłam wczoraj opaskę z kokarda i odpinana woalka- wiec po ślubie będę mogła jeść i jej nie obślinię [emoji23][emoji23]
Załączniki
@Galadriela super, że udało się powstrzymać akcję.
Ciężka noc dzisiaj.
On Cię po prostu szantażuje żebyś trochę zwolniła..! a na serio to ja właśnie dlatego mam dylematy czy np ruszać się jeszcze przed porodem nad jezioro, do rodziców itp.... pomimo ze ja bardziej z klanu Niewzruszonej Karli Królowej Wykopków [emoji23][emoji23][emoji173]️
gochagosiaczek
Hej dziewczyny! 3mam kciuki za wszystkie mamusie i dzidziusie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
reklama
FajneTak!!! Zamówiłam wczoraj opaskę z kokarda i odpinana woalka- wiec po ślubie będę mogła jeść i jej nie obślinię [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 865454
Podziel się: