Moni17.06
Fanka BB :)
Uff dobrze ze w dwupaku jestescie jeszczeGawkat dawaj znać
Nowaja gratulacje!
U mnie udało się powstrzymac nadal w 2paku[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uff dobrze ze w dwupaku jestescie jeszczeGawkat dawaj znać
Nowaja gratulacje!
U mnie czegoś takiego nigdy nie było, także lepiej to skonsultować z lekarzem.Dziewczyny, pomozcie prosze, bo wystraszylam sie i nie wiem czy sie martwic. Obudzilam sie dzisiaj o 5 i tak sobie leze, nic sie nie dzieje i nagle slysze takie przelewanie w brzuchu. Jakby ktos po tafli wody dlonia. To normalne? Tez tak macie? czy maly ma malo wody i leciec do lekarza? Z gory dzieki za pomoc!
oj no ladnie aja obudzilam sie z mysla o dwoch maluszkachGawkat dawaj znać
Nowaja gratulacje!
o kurde jakie emocje ! gawkat co tam ?
nawet pelni nie ma a tu takie akcje !
witam wszystkie mamuski
jak teraz tak jest to w pelnie co ?Dzień dobry..!
...właśnie to samo chciałam napisać, że nawet nie pełnia a u nas szaleństwo
@gawkat czekamy na wiadomości oczywiście...!!
@Galadriela ale emocje z Tobą na końcówce
O matko, kciuki!!! Sypiemy się jak dominoChciałam tylko zameldowac, że odeszły mi wody i jestem na porodowce. Trzymajcie kciuki
na razie sporo akcji treningowych ... dzieci robia proby ewakuacjiO matko, kciuki!!! Sypiemy się jak domino
Chciałam tylko zameldowac, że odeszły mi wody i jestem na porodowce. Trzymajcie kciuki