reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

czy to jest normalne spodziewałam sie ze bedzie boleć ale dopiero po porodzie
Tak, to normalne. Ale wiadomo, jeśli coś Cię niepokoi to najlepiej skonsultować to z lekarzem.
Ja właśnie wróciłam z zakupów że Smyka, wydałam ponad 200 zł, a tych rzeczy tak mało... I jeszcze dostałam kolejne bony znizkowe [emoji16]
Aaaa zostałam już ciocią, moja siostra urodziła córeczkę Antosię :))))

reklama
Jestem tak wk*rwiona, że aż mi rzyganie przeszło...
Czekam na pare przesyłek, a to jakies ciuchy, rzeczy dla młodego itp. I rano przyszło mi powiadomienie od GLS ze dzis mi dostarczą przesyłkę z Eurofirany (zasłony do pokoju małego). Ja cały dzień w domu, Łukasz z resztą też. I dostaje sms ze co? ŻE MNIE KU*WA W DOMU NIE MA I JEST AWIZO! Nawet na chwilę nie wyszłam z domu... Już nie pierwsza taka sytuacja z gls. Jak robiłam 2x zamówienie u Mamyginekolog to identyczna sytuacja. Tez całe dnie byłam w domu bo wiedziałam ze mają byc kurierzy i za kazdym razem dostawałam awizo. No szlag człowieka trafia. I teraz jedź odebrac przesyłkę na 2 koniec Warszawy bo oczywiście tam ją zostawił bo tam ma blisko bazę, nawet nie wyjechał w stronę mojego mieszkania tylko wali ścieme ze mnie nie ma. Ze 2 x było tak ze byli kurierzy dpd i nie było mnie domu, to zostawiali paczki u ochrony, dzwonili tylko że mnie nie ma i czy zgadzam sie zeby tam mi je zostawić i było spoko.
Dzięki dziewczyny za troske, jadę na wizytę autem z Ł i oczywiscie on prowadzi, takze proszę sie nie martwić :)

Ja po wizycie :) Ilość wód ok, szyjka zamknięta od 3 tygodni przybralam kg więc już mam łącznie 10kg na plusie :) Lenka ma 2600 [emoji16] Pobrałam krokomierz i wyszlo, że 5km zrobiłam idąc z domu do laboratorium, ginekologa i netto
Super, ze wszystko ok! Lenka juz duza dziewczynka[emoji5]
Ty to dobra jestes. Ja ledwo doszlam z przystanku do laboratorium, myslalam ze mi brzuch rozsadzi.

Tak, to normalne. Ale wiadomo, jeśli coś Cię niepokoi to najlepiej skonsultować to z lekarzem.
Ja właśnie wróciłam z zakupów że Smyka, wydałam ponad 200 zł, a tych rzeczy tak mało... I jeszcze dostałam kolejne bony znizkowe [emoji16]
Aaaa zostałam już ciocią, moja siostra urodziła córeczkę Antosię :))))
Gratulacje dla siostry!

Super, ze wszystko ok! Lenka juz duza dziewczynka[emoji5]
Ty to dobra jestes. Ja ledwo doszlam z przystanku do laboratorium, myslalam ze mi brzuch rozsadzi.
Ja tak całą ciąże lelaze więc może dlatego :) a szyjka zamknięta itp... Mimo remontu, łażenia 5 razy dziennie na 4 piętro... Czestych 5km i dłuższych spacerów... Nic mnie nie rusza... Obym nie urodziła grubo po terminie bo od początku to moj największy lęk... A Lenka jak zawsze tydzień starsza wg wagi[emoji16] od początku ciąży te 5 dni ba plusie byla

Czekam na pare przesyłek, a to jakies ciuchy, rzeczy dla młodego itp. I rano przyszło mi powiadomienie od GLS ze dzis mi dostarczą przesyłkę z Eurofirany (zasłony do pokoju małego). Ja cały dzień w domu, Łukasz z resztą też. I dostaje sms ze co? ŻE MNIE KU*WA W DOMU NIE MA I JEST AWIZO! Nawet na chwilę nie wyszłam z domu... Już nie pierwsza taka sytuacja z gls. Jak robiłam 2x zamówienie u Mamyginekolog to identyczna sytuacja. Tez całe dnie byłam w domu bo wiedziałam ze mają byc kurierzy i za kazdym razem dostawałam awizo. No szlag człowieka trafia. I teraz jedź odebrac przesyłkę na 2 koniec Warszawy bo oczywiście tam ją zostawił bo tam ma blisko bazę, nawet nie wyjechał w stronę mojego mieszkania tylko wali ścieme ze mnie nie ma. Ze 2 x było tak ze byli kurierzy dpd i nie było mnie domu, to zostawiali paczki u ochrony, dzwonili tylko że mnie nie ma i czy zgadzam sie zeby tam mi je zostawić i było spoko.
Dzięki dziewczyny za troske, jadę na wizytę autem z Ł i oczywiscie on prowadzi, takze proszę sie nie martwić :)
Złóż skargę pisemna... To się oducza takiego zachowania

Gls to najgorsza firma kurierska! Ja zawsze staram sie nie zamawiac przesylek od sprzedawcow, ktorzy wysylaja ta firma. No ale nie zawsze sie da. I wlasnie zwsze jakis problem. Zadnej info kiedy przesylka, zadnego numeru przewozowego, mozliwosci sledzenia przesylki. I nagle sms, ze paczka czeka w punkcie. No porazka.
Inne firmy zawsze wysylaja po kilka informacji, dzwonia itp. Nawet pocztex kurier nie nawala o dziwo.

Dobrze, ze nie jedziesz sama. Trzymaj sie tam i powodzenia na wizycie!

reklama
Ja tez nerwa dostalam[emoji19] Po pobraniu krwi poszlam do rossmanna i co? Skonczyly im sie pampersy[emoji19] Pani mowi, ze moge odebrac kiedy indziej lub w innym rossmannie, a ja raczej juz okazji nie bece miala[emoji53]

Do góry