reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Oby juz się wyciszylo [emoji110] dawaj znać na bieżąco biedaczkuLeżę nieruchomo w ciemnym pokoju z odpalonym wiatrakiem. Od około 40 min jest lepiej, ale boję się ze jak sie ruszę znowu się zacznie
na którego masz terminczy to jest normalne spodziewałam sie ze bedzie boleć ale dopiero po porodzie
Onaszczesliwa2018
Między 7 a 10 lipca ale że będę miała CC to 10 dni wcześniej a tyna którego masz termin
Margana
Ojej i to jak! Od dawna ledwo chodze[emoji53]Dziewczyny czy was tez boli krocze ?
Margana
Wszystko przrciez musi sie przygotowac do porodu. Wiezadla sie luzuja, dzidzia coraz bardziej uciska. Jedna odczuwa to wszystko bardziej, inna mniej.czy to jest normalne spodziewałam sie ze bedzie boleć ale dopiero po porodzie
Margana
Matko bidulko lez i odpoczywaj! Jak Ty na ta wizyte dotrzesz?Leżę nieruchomo w ciemnym pokoju z odpalonym wiatrakiem. Od około 40 min jest lepiej, ale boję się ze jak sie ruszę znowu się zacznie
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Ja po wizycie Ilość wód ok, szyjka zamknięta od 3 tygodni przybralam kg więc już mam łącznie 10kg na plusie Lenka ma 2600 [emoji16] Pobrałam krokomierz i wyszlo, że 5km zrobiłam idąc z domu do laboratorium, ginekologa i netto
Podziel się: