reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Haha No raczej aż tak wyluzowana to nie jestem
Aleeeeeeee jak już będę mogła pic alkohol to pierwszy drink jaki sobie zrobię to będzie mojito z termosia Jola także ten tegos idealny zakup zrobisz
eh z rok temu pilam procentowe mojito kolezanka pyszne zrobila wcxoraj robilam gulasz .przypomnialsm mezowi sosy z winkiem .sie rozmazyl . i przypomnial sobie ze ma dobre piwo w lodowce i mowi zebym dolala odrobine tylko bo ja i dzieci sprobowalam i ze nie czuje maz sie smial ze starczy bo on czuje a mi smaki sie zmienily

reklama
Ja jutro idę na paznokcie i pierwszy raz się nie cieszę tak jak zawsze bo taki upał...
ja na piatek zapisalam sie do fryzjera ale mam dobrego daleko od siebie i boje sid czy dojade jesli bedzie autobus bez klimy a chce zrobic rece i nogi przed chrztem bratanicy i juz napisalam do sprawdzonej kosmetyczki ktora jezdzi po domach.i robi super ale taniej

Nooo to duże zaskoczenie, bo do tej pory słyszałam tylko o przypadkach, gdzie zakazują jeść.. A po porodzie trzeba glodowac, jeśli samemu się o to nie zadba.
Może akurat trafiłam wtedy fajne położne, bo ogólnie całego pobyty w tym szpitalu po porodzie to nie wspomonam najlepiej .

W sumie najważniejsze rzeczy mam, do torby brakuje mi tylko majtek siateczkowych, szlafroka i przekąsek.
A resztę Rzeszy zawsze mogę dokupić jak Niunia urodzi się. Albo faceta wyślę do apteki jak będę w szpitalu, niech weźmie czynny udział w zakupach [emoji16]
szlafrok chyba mozna odpusic na porodowkach bedzie sauna a jak nie to meza wysle do najblizszej galerii

Ja już po wizycie ,szyjka bez zmian ,następna wizyta 18 czerwca
Wody ok,łożysko ok niestety nie zapytałam ile waży .... Za dużo miałam pytań i wyleciało z głowy ale dwa tyg temu miała 2,5 to pewnie coś koło 3 ?
Odpaliłam klimę i leże przeszłam kawałek a jestem padnięta ,upał 31 stopni
ja tez mam 18 wizyte

reklama
Do góry