reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja już po wizycie ,szyjka bez zmian ,następna wizyta 18 czerwca
Wody ok,łożysko ok niestety nie zapytałam ile waży .... Za dużo miałam pytań i wyleciało z głowy ale dwa tyg temu miała 2,5 to pewnie coś koło 3 ?
Odpaliłam klimę i leże przeszłam kawałek a jestem padnięta ,upał 31 stopni
super ze wszystko wporzadku :)

Dziewczyny, piszecie o pakowaniu toreb... a czy któraś bierze walizkę? zaczęłam gromadzić rzeczy z listy które wymaga szpital i w żadną torbę się nie mieszczę a zastanawiam się czy nie będzie głupio wyglądać jak z wielką walizką się zgłoszę na porodówkę :)

Dziewczyny, piszecie o pakowaniu toreb... a czy któraś bierze walizkę? zaczęłam gromadzić rzeczy z listy które wymaga szpital i w żadną torbę się nie mieszczę a zastanawiam się czy nie będzie głupio wyglądać jak z wielką walizką się zgłoszę na porodówkę :)

Ja rzeczy dzidzi mam w mniejszej sportowej torbie na ramie, a tak to planuje kupić walizkę 35-45 l i tam resztę rzeczy moich dopakowac. I jakoś się z tym głupio nie czuje. Mój będzie 40 km łącznie w dwie strony dojeżdżał do mnie i możliwe, ze urodzę przed jego urlopem wypoczynkowym a tez będzie miał na głowie prace, upalne lato, psa, ogarnąć mieszkanie itd to wole sama wszystko przygotować i wziąć już do szpitala niż go dręczyć żeby przywoził ciagle coś..

Ja już po wizycie ,szyjka bez zmian ,następna wizyta 18 czerwca
Wody ok,łożysko ok niestety nie zapytałam ile waży .... Za dużo miałam pytań i wyleciało z głowy ale dwa tyg temu miała 2,5 to pewnie coś koło 3 ?
Odpaliłam klimę i leże przeszłam kawałek a jestem padnięta ,upał 31 stopni
Super, ze wszystko ok! Widzisz, juz jestes chyba dalej niz z synkiem, co?

reklama
Do góry