eh z rok temu pilam procentowe mojito kolezanka pyszne zrobila wcxoraj robilam gulasz .przypomnialsm mezowi sosy z winkiem .sie rozmazyl . i przypomnial sobie ze ma dobre piwo w lodowce i mowi zebym dolala odrobine tylko bo ja i dzieci sprobowalam i ze nie czuje maz sie smial ze starczy bo on czuje a mi smaki sie zmienilyHaha No raczej aż tak wyluzowana to nie jestem
Aleeeeeeee jak już będę mogła pic alkohol to pierwszy drink jaki sobie zrobię to będzie mojito z termosia Jola także ten tegos idealny zakup zrobisz
reklama
Karoolka
Fanka BB :)
Nooo to duże zaskoczenie, bo do tej pory słyszałam tylko o przypadkach, gdzie zakazują jeść.. A po porodzie trzeba glodowac, jeśli samemu się o to nie zadba.Tak w Polsce :-) w Gdańsku na klinicznej :-)
Karoolka
FL to skrót na usg - długość kości udowej.Główki i brzuszka mam a kości chyba nie ?
Karoolka
Link do: Waga płodu. - ciąża i jej objawy. Kalendarz ciaży. Serwis Twoja Ciąża tu jest kalkulator na podstawie obwodu główki i brzuszka. Nie wiem tylko na ile to jest dokładne...
Agatka29
37+5 jak dotrzymam to będę skakacA ktory juz bedziesz miala tydzien?
ja na piatek zapisalam sie do fryzjera ale mam dobrego daleko od siebie i boje sid czy dojade jesli bedzie autobus bez klimy a chce zrobic rece i nogi przed chrztem bratanicy i juz napisalam do sprawdzonej kosmetyczki ktora jezdzi po domach.i robi super ale taniejJa jutro idę na paznokcie i pierwszy raz się nie cieszę tak jak zawsze bo taki upał...
Może akurat trafiłam wtedy fajne położne, bo ogólnie całego pobyty w tym szpitalu po porodzie to nie wspomonam najlepiej .Nooo to duże zaskoczenie, bo do tej pory słyszałam tylko o przypadkach, gdzie zakazują jeść.. A po porodzie trzeba glodowac, jeśli samemu się o to nie zadba.
szlafrok chyba mozna odpusic na porodowkach bedzie sauna a jak nie to meza wysle do najblizszej galeriiW sumie najważniejsze rzeczy mam, do torby brakuje mi tylko majtek siateczkowych, szlafroka i przekąsek.
A resztę Rzeszy zawsze mogę dokupić jak Niunia urodzi się. Albo faceta wyślę do apteki jak będę w szpitalu, niech weźmie czynny udział w zakupach [emoji16]
ja tez mam 18 wizyteJa już po wizycie ,szyjka bez zmian ,następna wizyta 18 czerwca
Wody ok,łożysko ok niestety nie zapytałam ile waży .... Za dużo miałam pytań i wyleciało z głowy ale dwa tyg temu miała 2,5 to pewnie coś koło 3 ?
Odpaliłam klimę i leże przeszłam kawałek a jestem padnięta ,upał 31 stopni
reklama
Karoolka
Nooo właśnie dlatego nie spieszę się za bardzo z tym zakupem [emoji6] zwłaszcza dlatego, że w domu nie używam.szlafrok chyba mozna odpusic na porodowkach bedzie sauna a jak nie to meza wysle do najblizszej galerii
Podziel się: