reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny, piszecie o pakowaniu toreb... a czy któraś bierze walizkę? zaczęłam gromadzić rzeczy z listy które wymaga szpital i w żadną torbę się nie mieszczę a zastanawiam się czy nie będzie głupio wyglądać jak z wielką walizką się zgłoszę na porodówkę :)
Ja biore dwie torby, na porodowke osobna zeby wlasnie z wielka waliza tam nie isc. Ale z tego co wiem to biora dziewczyny walizki[emoji3]

reklama
Dziewczyny, piszecie o pakowaniu toreb... a czy któraś bierze walizkę? zaczęłam gromadzić rzeczy z listy które wymaga szpital i w żadną torbę się nie mieszczę a zastanawiam się czy nie będzie głupio wyglądać jak z wielką walizką się zgłoszę na porodówkę :)

Ja szczerze mówiąc spakowałam się do torby z la milu ten rozmiar large

Ubranek dla dziecka nie musze brać mąż jedynie na wyjście weznie ubranka które ma już naszykowane dla mnie i małego położone na foteliki

Jak z córkę rodziłam to połowy rzeczy nawet nie wyjęłam wiec szkoda taszczenia teraz biorę najpotrzebniejsze rzeczy

Cześć dziewczęta, jak humory? Ja dopiero godzinę temu wyszłam z domu bo inaczej bym się rozpłyneła [emoji19]
Tyle dobroci a nie ma kto mi nazrywać [emoji23]
IMG_20180604_185058.jpg

Załączniki

• IMG_20180604_185058.jpg
    IMG_20180604_185058.jpg
    155,6 KB · Wyświetleń: 418
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry