reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny, piszecie o pakowaniu toreb... a czy któraś bierze walizkę? zaczęłam gromadzić rzeczy z listy które wymaga szpital i w żadną torbę się nie mieszczę a zastanawiam się czy nie będzie głupio wyglądać jak z wielką walizką się zgłoszę na porodówkę :)
Ja biore dwie torby, na porodowke osobna zeby wlasnie z wielka waliza tam nie isc. Ale z tego co wiem to biora dziewczyny walizki[emoji3]

reklama
Dziewczyny, piszecie o pakowaniu toreb... a czy któraś bierze walizkę? zaczęłam gromadzić rzeczy z listy które wymaga szpital i w żadną torbę się nie mieszczę a zastanawiam się czy nie będzie głupio wyglądać jak z wielką walizką się zgłoszę na porodówkę :)

Ja szczerze mówiąc spakowałam się do torby z la milu ten rozmiar large

Ubranek dla dziecka nie musze brać mąż jedynie na wyjście weznie ubranka które ma już naszykowane dla mnie i małego położone na foteliki

Jak z córkę rodziłam to połowy rzeczy nawet nie wyjęłam wiec szkoda taszczenia teraz biorę najpotrzebniejsze rzeczy

Cześć dziewczęta, jak humory? Ja dopiero godzinę temu wyszłam z domu bo inaczej bym się rozpłyneła [emoji19]
Tyle dobroci a nie ma kto mi nazrywać [emoji23]
IMG_20180604_185058.jpg

Załączniki

• IMG_20180604_185058.jpg
    IMG_20180604_185058.jpg
    155,6 KB · Wyświetleń: 415
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry