Ja. Na 18.30Hej
Dziś zaczynam 35 tydzien
walczymy dalej
Co do przyspieszenia porodu nie pomogę ,bo u mnie to za szybko urodziłam w pierwszej ciąży o miesiąc ;/
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !
Kto dziś się wybiera ?
reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Super gratuluje 35 tygodnia :* ja dziś jadę na sprawdzenie przepływow także kciuki się przydadzą :*
Kciuki [emoji110]Ja. Na 18.30
Agatka29
Trzymam kciukiSuper gratuluje 35 tygodnia :* ja dziś jadę na sprawdzenie przepływow także kciuki się przydadzą :*
Agatka29
Kciuki zaciśnięte !!!Ja. Na 18.30
malina_11
A ja na 17Ja. Na 18.30
Sprightly88
Dzień dobry! Kciuki za Wasze wizyty! Samych dobrych informacji ;*
Jola92
Siemka!
Kciuki a wizyty i wyniki! :*
Co do zabezpieczenia przed odejściem wód nie mam pojęcia. Jeśli chodzi o anty to u Nas będą prezerwatywy. Ja na wszystko co hormonalne źle reaguję, wkładkom nie ufam. Sprawdzały się u Nas idealnie przez prawie 7 lat i im ufamy.
Co do przyśpieszenia akcji porodowej to nie wiem Jak u Mnie wybije 37+1 to zacznę sprzątać jak Małgosia Rozenek, myc okna, uprawiać sex, chodzić po schodach i ćwiczyć jak Chodakowska i Lewandowska razem wzięte
Milego dnia
Kciuki a wizyty i wyniki! :*
Co do zabezpieczenia przed odejściem wód nie mam pojęcia. Jeśli chodzi o anty to u Nas będą prezerwatywy. Ja na wszystko co hormonalne źle reaguję, wkładkom nie ufam. Sprawdzały się u Nas idealnie przez prawie 7 lat i im ufamy.
Co do przyśpieszenia akcji porodowej to nie wiem Jak u Mnie wybije 37+1 to zacznę sprzątać jak Małgosia Rozenek, myc okna, uprawiać sex, chodzić po schodach i ćwiczyć jak Chodakowska i Lewandowska razem wzięte
Milego dnia
reklama
Jola92
Ja już wyprawkę mam od jakiegoś czasu gotową, w sumie to tylko zasłony muszę nowego do pokoju małego kupić Wszystko dawno poprane, poprasowane, torba do szpitala spakowana, fotelik w aucie zamontowany. Pozostaje tylko czekaćHej dziewczyny, wyprawki macie już gotowe czy jeszcze dokupujecie coś?
Kiedy powinno się zrobić pranie ciuszków dla maleństwa?
Podziel się: