reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4]
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]
I miłego dnia [emoji4]

Dzisiaj u mnie paskudna pogoda, spać się chce, oczy lecą, a roboty dużo...
Ale cóż, za chwilę zrobię cacao, może trochę postawi mnie na nogi ;)

Wczoraj wzięłam się za torbę... Co prawda spakowana od stycznia, ale dołożyłam kilka rzeczy, typowo "poporodowych" (mam nadzieję, że do porodu już nie wyląduję na IP...), sexi siatkowe majtki, wkładki, itd. Dokończę jak przyjdzie zamówienie, bo do mnie do szpitala trzeba podkłady 60x90, a ja zamawiając wcześniej zamówiłam 60x40...

Jeszcze zostało dokończenie torby na porodówkę, i tak się zastanawiam - pakuję też rzeczy dla O, klapki i ubranie do przebrania - myślicie, że mogą być luźne krótkie spodenki (takie do kolan)? Czy raczej mimo spodziewanego upału itd lepiej spodnie z dresu?
Myślę że tak żeby było mu jak najwygodniej wie krótkie spodenki będą jak najbardziej ok :)

Hej dziewczyny, wyprawki macie już gotowe czy jeszcze dokupujecie coś?:wink:
Kiedy powinno się zrobić pranie ciuszków dla maleństwa? ;)
Ja jeszcze prawie nic nie mam - wózek i troszkę ubranek. Planuje się za to porządnie wziąć po długim weekendzie. Wtedy też będę prać. Ale ja mam termin na koniec lipca :)

Ja już wyprawkę mam od jakiegoś czasu gotową, w sumie to tylko zasłony muszę nowego do pokoju małego kupić :) Wszystko dawno poprane, poprasowane, torba do szpitala spakowana, fotelik w aucie zamontowany. Pozostaje tylko czekać :)
Najbardziej rozbraja mnie zamontowany w aucie fotelik :D Jola zwarta i gotowa hehe

Ja już mam wszystko wyprane i poskładane torba spakowana
Wózek do odbioru na początku czerwca i łóżeczko do złożenia zostało ale to już pod koniec

Czyli jak zacznę już prać to nie będzie za szybko? Bo ja dopiero 30 tydzień jestem :)
Ja myślę że nie,później będzie ciężko ustać przy desce poprasowac ,a nawet na siedząco też ciężko
Ja co prawda w tym tyg skończyłam prać ciuszki ale teściowa wszystko poprasowala,jeszcze zostało mi troszkę ale to już na spokojnie
Jeszcze muszę łóżeczko ogarnąć i wózek

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4]
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]
I miłego dnia [emoji4]

Dzisiaj u mnie paskudna pogoda, spać się chce, oczy lecą, a roboty dużo...
Ale cóż, za chwilę zrobię cacao, może trochę postawi mnie na nogi ;)

Wczoraj wzięłam się za torbę... Co prawda spakowana od stycznia, ale dołożyłam kilka rzeczy, typowo "poporodowych" (mam nadzieję, że do porodu już nie wyląduję na IP...), sexi siatkowe majtki, wkładki, itd. Dokończę jak przyjdzie zamówienie, bo do mnie do szpitala trzeba podkłady 60x90, a ja zamawiając wcześniej zamówiłam 60x40...

Jeszcze zostało dokończenie torby na porodówkę, i tak się zastanawiam - pakuję też rzeczy dla O, klapki i ubranie do przebrania - myślicie, że mogą być luźne krótkie spodenki (takie do kolan)? Czy raczej mimo spodziewanego upału itd lepiej spodnie z dresu?
Mogą być krótkie

Do góry