reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

siema!
Kciuki za wizytujące :)
Dostałam maila z rossmanna, że mam paczkę pieluch do odebrania za 1 grosz :) Takie maile to ja lubię :)
I dziś w nocy dołączyłam do @Darka83. Tak, odszedł mi czop! Gin oglądał, powiedział, że jeszcze 3 tygodnie dam radę na spokojnie :)
Do mnie chyba to ciagle nie dociera, że zaraz koniec. Pokój młodego gotowy, wszystko poprane, poprasowane, fotelik w aucie zamontowany, a ja chyba cały czas nie wierzę w to co nie długo się wydarzy.
Ooo to super [emoji16][emoji16] a w którym teraz jesteś tygodniu ? [emoji1]

reklama
A do mnie przyszła już paczka [emoji16] miałam dać znać co do pieluch happy i moim zdaniem nie są grube ale jak dokupię pampersa lub daddy to będę mogła porownac [emoji16] i wyjściowe pieluchy tetrowe dotarly i smoczek
1526988126786.jpeg

Załączniki

• 1526988126786.jpeg
    1526988126786.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 408
Która dziś ze mną wizytuje? Od dawna się nie stresowałam wizytą, ale jakoś się trochę martwię teraz bo jednak nawet na tym etapie wiele rzeczy może pójść nie tak [emoji33]. Moje dziecko ma jakieś ADHD, wczoraj wieczorem byłam bardzo obolała i obita z każdej strony. Zaczęłam się martwić, że ona się zaplącze w pępowinę jak będzie ciągle tak wariować.
:D nie jesteś sama tylko ja panikuje jak strasznie szaleje :D a jak mało to znów panika nie dogodzi

reklama
Do góry