reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny,czy to normalne,że łapie mnie mega stres? Nagle zaczęło mnie przerażać to wszystko,że nie dam sobie rady,że nie zdążę ze wszystkim przed porodem...ech,mam nadzieję,że to tylko hormony i minie,bo wsparcie mam ze strony męża i rodziny,a jednak odczuwam niepokój.
Normalne[emoji6] Chyba kazda z nas ma takie momenty, czy to pierwsze dziecko czy kolejne.

reklama
Zbieram sie do tej szkoly papiery zaniesc do przyjecia mlodej do 1 klasy. Mam nadzieje, ze kolejki nie bedzie.
Matko, kiefy to zlecialo?! Dopiero co szlam ja rodzic, a tu jesz do szkoly idzie[emoji33] A ja znow befe rodzic[emoji6]

Byłam wczoraj w szkole rodzenia i był temat karmienia piersią :) pokazała nam kilka rzeczy więc wrzucę Wam tu też dla zainteresowanych [emoji16] to 1. To takie podemniki z dziurka na sutek pod stanik... Dzięki temu stanik nie podrażnia sutków a mleko wpada do tej dziurki i można później odlać Zobacz załącznik 859212

To 2. To kompresy żelowe podobno przydatne przy nawalach mleka
Zobacz załącznik 859213

3. Polecala też takie kompresy na piersi
Zobacz załącznik 859214

4. Lanoline 100% na sutki
Zobacz załącznik 859215
O butelce medela calma też nam mówili na szkole rodzenia ;)
I o karmieniu kubeczkiem...

reklama
Do góry