Dzięki zamawiam nr 1 ja dopiero się przechodziła po 2 drzemie dziś ..To lez [emoji16]
reklama
Sprightly88
Fanka BB :)
Ja mam termin na 16.07 ale intuicja podpowiada, ze pod koniec czerwca u mnie już będzie nie wiem kiedy zdejmą Pessar ale z tak wielkim brzuchem jak chodzę to czuje ze długo po zdjęciu nie pochodzę
Marzycielka
U nas dziś 32+1 tydz. Żaden mój poród się sam nie zaczynal, więc i na ten nie liczę że coś się ruszy przed planowaną cc. Choć nawet nie wiem kiedy bedzie, bo skierowanie dostanę w 36 Tyg. Czas leci jak szalony. Dopiero co test robiłam i odliczalam dni do pierwszej wizyty
Ja oczywiście do Was z prosba "ide". Wasze kciuki działają cuda, więc błagam o nie jutro. Mam w Krakowie wizytę na echo serca dzidziula. Późno troche, bo takie tylko terminy byly. Boję się niemilosiernie. Niby wszystkie badania ok, dwóch lekarzy mówiło że nie widzi nic zlego, ale jednak strach jest. Cały czas się nakrecam, że skoro dostałam to skierowanie, to może jednak lekarz mi wszystkiego nie powiedzial... Już tego na bary bym chyba nie dała rady wziac. Dlatego kciuki sciskajcie, ja po wizycie dam znać zaraz na szczęście na 11 mam więc, nie muszę cały dzień się stresowac.
Ja oczywiście do Was z prosba "ide". Wasze kciuki działają cuda, więc błagam o nie jutro. Mam w Krakowie wizytę na echo serca dzidziula. Późno troche, bo takie tylko terminy byly. Boję się niemilosiernie. Niby wszystkie badania ok, dwóch lekarzy mówiło że nie widzi nic zlego, ale jednak strach jest. Cały czas się nakrecam, że skoro dostałam to skierowanie, to może jednak lekarz mi wszystkiego nie powiedzial... Już tego na bary bym chyba nie dała rady wziac. Dlatego kciuki sciskajcie, ja po wizycie dam znać zaraz na szczęście na 11 mam więc, nie muszę cały dzień się stresowac.
Margana
Chyba to pierwsze. Bardziej takie proste[emoji5]Dziewczyny które łóżeczko wybrać cenowo różnią.się 100 zł
Margana
Jak to dobrze, ze moj koszul nie nosi[emoji3]Ludzkość nie wynalazla gorszej czynności. Mój mąż pracował jakiś czas jako handlowiec i często musiał sam prasować koszule bo ja wymiękałam. Powiedziałam, że może sobie być i prezydentem, ale niech kogoś zatrudni do prasowania koszul
Marzycielka
Zapraszam do mnie Mam 4 duuuuuze drzewa czereśni na zdj tak tego nie widac, ale już ślicznie się zaczynają czerwienicSiemka!
Od wczoraj młody siedzi mi tyłkiem w żebrach i nie mogę się schylac bo zaraz boli. Pogoda jest piękna, az chce się iść na spacer! Szkoda że nie pójdę bo mam pozwolenie tylko do 30 minut dziennie spacerować
W LIDLU DORWAŁAM CZEREŚNIE! Płaciłam jak za prezydenta (30zł/kg) ale jak je zobaczyłam to dostałam ślinotoku! Więc wzięłam 2 garstki, i myłam je przy samochodem wodą z butelki bo nie wytrzymałabym żeby z nimi do mieszkania dojechać i dopiero wtedy zjeść
Miłego dnia !
Załączniki
Margana
Haha, Jola [emoji23] Ciezarna myjaca czeresnie pod lidlem[emoji23] Ale tez bym zjadla!Siemka!
Od wczoraj młody siedzi mi tyłkiem w żebrach i nie mogę się schylac bo zaraz boli. Pogoda jest piękna, az chce się iść na spacer! Szkoda że nie pójdę bo mam pozwolenie tylko do 30 minut dziennie spacerować
W LIDLU DORWAŁAM CZEREŚNIE! Płaciłam jak za prezydenta (30zł/kg) ale jak je zobaczyłam to dostałam ślinotoku! Więc wzięłam 2 garstki, i myłam je przy samochodem wodą z butelki bo nie wytrzymałabym żeby z nimi do mieszkania dojechać i dopiero wtedy zjeść
Miłego dnia !
Margana
Ja w pietwszej ciazy po zdjeciu pessara pochodzilam jeszcze 3 tygodnie, wiec roznie to bywa[emoji6]Ja mam termin na 16.07 ale intuicja podpowiada, ze pod koniec czerwca u mnie już będzie nie wiem kiedy zdejmą Pessar ale z tak wielkim brzuchem jak chodzę to czuje ze długo po zdjęciu nie pochodzę
Margana
Bede trzymac kciuki. Na pewno wszystko jest dobrze!U nas dziś 32+1 tydz. Żaden mój poród się sam nie zaczynal, więc i na ten nie liczę że coś się ruszy przed planowaną cc. Choć nawet nie wiem kiedy bedzie, bo skierowanie dostanę w 36 Tyg. Czas leci jak szalony. Dopiero co test robiłam i odliczalam dni do pierwszej wizyty
reklama
Sprightly88
U nas dziś 32+1 tydz. Żaden mój poród się sam nie zaczynal, więc i na ten nie liczę że coś się ruszy przed planowaną cc. Choć nawet nie wiem kiedy bedzie, bo skierowanie dostanę w 36 Tyg. Czas leci jak szalony. Dopiero co test robiłam i odliczalam dni do pierwszej wizyty
Kciuki za Ciebie i maleństwo! Będzie wszystko dobrze!
Podziel się: