reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam w 33 tygodniu :) ostatnia wizyta wszystko ok i za 4 tyg ściągamy szwy z szyjki. Mały jest zgrabny, nie grozi nam hipotrofia, po prostu trzyma się 25 centyla :) Torby spakowane, także jakby coś jestem gotowa. Dużo leżę i odpoczywam, nie przez szyjke a bardziej przez kręgosłup. Boli mnie jak chodzę czy się schylam :/
Super, że wszystko ok [emoji106]

reklama
Haha, no juz bym dlugo z domu nie wyszla[emoji23]
Samoopalacz działa, choć w wypadku dziwnych wzorów jest zabawnie [emoji23]
I krem po opalaniu z ziaji z bepanthenem... [emoji6]
Kiedyś się trochę przypiekłam - bluzka bokserka, sportowy biustonosz, i opaska na czole, plus zegarek i białe stopy - normalnie bym olała, ale.... tydzień przed swoim ślubem.... [emoji23]
Dekolt i pasek na czole, to nakładałam samoopalacz patyczkiem do uszu [emoji23]

Hej dziewczyny :)
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty i proszę o kciuki ja na 16
@JustMe55 jeju od razu się glodna zrobiłam pyszności wyglądają obłędnie !!!
Dziewczynki ze szpitala czekam na wieści jak u was sytuacja ? Mam nadzieję że dziś wyjdziecie i wszystko jest już ok
Ja już nie śpię od 4 stres przed wizytą bo w tym tyg naprawdę ten brzuszek mnie zaczął boleć co wcześniej nie było tego ;/ zobaczymy co powie na wizycie

Hej dziewczyny :)
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty i proszę o kciuki ja na 16
@JustMe55 jeju od razu się glodna zrobiłam pyszności wyglądają obłędnie !!!
Dziewczynki ze szpitala czekam na wieści jak u was sytuacja ? Mam nadzieję że dziś wyjdziecie i wszystko jest już ok
Ja już nie śpię od 4 stres przed wizytą bo w tym tyg naprawdę ten brzuszek mnie zaczął boleć co wcześniej nie było tego ;/ zobaczymy co powie na wizycie
Mocne kciuki za wizytę [emoji110] [emoji110] [emoji110]
No i oczywiście za wszystkie wizytujące dzisiaj i leżące w szpitalu [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Ja też dziewczyny kciuki za wizyty i za te w szpitalu. Moja dopiero 30. Jutro położna przyjdzie posłuchać serduszka no i wyniki do zrobienia ale to chyba w czwartek

Do góry