reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny które łóżeczko wybrać cenowo różnią.się 100 zł

Załączniki

• 274817a6478fb34e50bf79e1f8d3.jpeg
    274817a6478fb34e50bf79e1f8d3.jpeg
    12,1 KB · Wyświetleń: 92
  • 658110947_1_644x461_lozeczko-tapczan-masza-szare-z-szuflada-brodnica.jpg
    658110947_1_644x461_lozeczko-tapczan-masza-szare-z-szuflada-brodnica.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Hej dziewczyny :)
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty i proszę o kciuki ja na 16
@JustMe55 jeju od razu się glodna zrobiłam pyszności wyglądają obłędnie !!!
Dziewczynki ze szpitala czekam na wieści jak u was sytuacja ? Mam nadzieję że dziś wyjdziecie i wszystko jest już ok
Ja już nie śpię od 4 stres przed wizytą bo w tym tyg naprawdę ten brzuszek mnie zaczął boleć co wcześniej nie było tego ;/ zobaczymy co powie na wizycie
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

witam :)
mam 15 mężowych koszul do prasowania także dzień z głowy [emoji14]

za wizytujące moc kciuków :)
Ludzkość nie wynalazla gorszej czynności. Mój mąż pracował jakiś czas jako handlowiec i często musiał sam prasować koszule bo ja wymiękałam. Powiedziałam, że może sobie być i prezydentem, ale niech kogoś zatrudni do prasowania koszul ;)

Siemka!
Od wczoraj młody siedzi mi tyłkiem w żebrach i nie mogę się schylac bo zaraz boli. Pogoda jest piękna, az chce się iść na spacer! :) Szkoda że nie pójdę bo mam pozwolenie tylko do 30 minut dziennie spacerować :(
W LIDLU DORWAŁAM CZEREŚNIE! Płaciłam jak za prezydenta (30zł/kg) ale jak je zobaczyłam to dostałam ślinotoku! Więc wzięłam 2 garstki, i myłam je przy samochodem wodą z butelki bo nie wytrzymałabym żeby z nimi do mieszkania dojechać i dopiero wtedy zjeść :D
Miłego dnia ! :)

Siemka!
Od wczoraj młody siedzi mi tyłkiem w żebrach i nie mogę się schylac bo zaraz boli. Pogoda jest piękna, az chce się iść na spacer! :) Szkoda że nie pójdę bo mam pozwolenie tylko do 30 minut dziennie spacerować :(
W LIDLU DORWAŁAM CZEREŚNIE! Płaciłam jak za prezydenta (30zł/kg) ale jak je zobaczyłam to dostałam ślinotoku! Więc wzięłam 2 garstki, i myłam je przy samochodem wodą z butelki bo nie wytrzymałabym żeby z nimi do mieszkania dojechać i dopiero wtedy zjeść :D
Hahahaha dobrze że miałaś wodę [emoji23]. Jeszcze się naspacerujemy Jolcia [emoji16]

Siemka!
[emoji3][emoji3][emoji3]Skad ja to znam. Mialam tak na te pierwsze truskawki. W samochodzie mialam wrażenie że ślina mi na kierownice kapie jak u buldoga[emoji3][emoji3]

reklama
A ja dopiero 31+5 ale w kroczu mnie dzisiaj strasznie kłuje:/ majówki już się prawie wszystkie rozpakowali, czerwcowki zaczęły, ciekawe kto u nas zacznie Nowaja czy Darka bedzie szybsza☺️

Do góry