reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja mam termin na 16.07 ale intuicja podpowiada, ze pod koniec czerwca u mnie już będzie ;) nie wiem kiedy zdejmą Pessar ale z tak wielkim brzuchem jak chodzę to czuje ze długo po zdjęciu nie pochodzę :)

U nas dziś 32+1 tydz. Żaden mój poród się sam nie zaczynal, więc i na ten nie liczę że coś się ruszy przed planowaną cc. Choć nawet nie wiem kiedy bedzie, bo skierowanie dostanę w 36 Tyg. Czas leci jak szalony. Dopiero co test robiłam i odliczalam dni do pierwszej wizyty :D
Ja oczywiście do Was z prosba "ide". Wasze kciuki działają cuda, więc błagam o nie jutro. Mam w Krakowie wizytę na echo serca dzidziula. Późno troche, bo takie tylko terminy byly. Boję się niemilosiernie. Niby wszystkie badania ok, dwóch lekarzy mówiło że nie widzi nic zlego, ale jednak strach jest. Cały czas się nakrecam, że skoro dostałam to skierowanie, to może jednak lekarz mi wszystkiego nie powiedzial... Już tego na bary bym chyba nie dała rady wziac. Dlatego kciuki sciskajcie, ja po wizycie dam znać zaraz :) na szczęście na 11 mam więc, nie muszę cały dzień się stresowac.

Ludzkość nie wynalazla gorszej czynności. Mój mąż pracował jakiś czas jako handlowiec i często musiał sam prasować koszule bo ja wymiękałam. Powiedziałam, że może sobie być i prezydentem, ale niech kogoś zatrudni do prasowania koszul ;)
Jak to dobrze, ze moj koszul nie nosi[emoji3]

Siemka!
Od wczoraj młody siedzi mi tyłkiem w żebrach i nie mogę się schylac bo zaraz boli. Pogoda jest piękna, az chce się iść na spacer! :) Szkoda że nie pójdę bo mam pozwolenie tylko do 30 minut dziennie spacerować :(
W LIDLU DORWAŁAM CZEREŚNIE! Płaciłam jak za prezydenta (30zł/kg) ale jak je zobaczyłam to dostałam ślinotoku! Więc wzięłam 2 garstki, i myłam je przy samochodem wodą z butelki bo nie wytrzymałabym żeby z nimi do mieszkania dojechać i dopiero wtedy zjeść :D
Miłego dnia ! :)
Zapraszam do mnie :) Mam 4 duuuuuze drzewa czereśni:) na zdj tak tego nie widac, ale już ślicznie się zaczynają czerwienic :)
1526897116356.jpg

Załączniki

• 1526897116356.jpg
    1526897116356.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 363
Siemka!
Od wczoraj młody siedzi mi tyłkiem w żebrach i nie mogę się schylac bo zaraz boli. Pogoda jest piękna, az chce się iść na spacer! :) Szkoda że nie pójdę bo mam pozwolenie tylko do 30 minut dziennie spacerować :(
W LIDLU DORWAŁAM CZEREŚNIE! Płaciłam jak za prezydenta (30zł/kg) ale jak je zobaczyłam to dostałam ślinotoku! Więc wzięłam 2 garstki, i myłam je przy samochodem wodą z butelki bo nie wytrzymałabym żeby z nimi do mieszkania dojechać i dopiero wtedy zjeść :D
Miłego dnia ! :)
Haha, Jola [emoji23] Ciezarna myjaca czeresnie pod lidlem[emoji23] Ale tez bym zjadla!

U nas dziś 32+1 tydz. Żaden mój poród się sam nie zaczynal, więc i na ten nie liczę że coś się ruszy przed planowaną cc. Choć nawet nie wiem kiedy bedzie, bo skierowanie dostanę w 36 Tyg. Czas leci jak szalony. Dopiero co test robiłam i odliczalam dni do pierwszej wizyty :D
Ja oczywiście do Was z prosba "ide". Wasze kciuki działają cuda, więc błagam o nie jutro. Mam w Krakowie wizytę na echo serca dzidziula. Późno troche, bo takie tylko terminy byly. Boję się niemilosiernie. Niby wszystkie badania ok, dwóch lekarzy mówiło że nie widzi nic zlego, ale jednak strach jest. Cały czas się nakrecam, że skoro dostałam to skierowanie, to może jednak lekarz mi wszystkiego nie powiedzial... Już tego na bary bym chyba nie dała rady wziac. Dlatego kciuki sciskajcie, ja po wizycie dam znać zaraz :) na szczęście na 11 mam więc, nie muszę cały dzień się stresowac.
Bede trzymac kciuki. Na pewno wszystko jest dobrze!

reklama

Kciuki za Ciebie i maleństwo! Będzie wszystko dobrze!

Do góry