Margana
Fanka BB :)
A...to juz widze, ze z wtornego[emoji6] Bedziecie robic kapitalny remont czy tylko troche?Wiem co to znaczy, wiec na prawde gratuluje[emoji3] To nowe mieszkanie czy z rynku wtornego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A...to juz widze, ze z wtornego[emoji6] Bedziecie robic kapitalny remont czy tylko troche?Wiem co to znaczy, wiec na prawde gratuluje[emoji3] To nowe mieszkanie czy z rynku wtornego?
Ja zatok jeszcze nie mam chorych ... Raz miałam... I głupia byłam bo zamiast iść do lekarza czekałam aż samo przejdzie razem z alergia ... Wystarczyło, że poszłam do lekarza... Wypisał mi leki i chwila moment byłam zdrowa... A z nosa to mi takie rZeczy wypadaly , że szkoda gadać... To nie był katar...Ja tez mam na trawy i to bardzo silna. Ale przed ciaza skonczylam odczulanie. Na razie nie jest zle z objawami, ale w poprzedniej ciazy tez mialam ulge. Zobaczymy co bedzie po.
Ale katar i zatkany nos teraz mam caly czas. Tylko ze dodatkowo chore zatoki.
Mieszkanie jest ładne i zadbane więc tylko ściany pomalujemy w dwóch pokojach, przemaluje szafę na biało bo zostawiają i tyle [emoji2]A...to juz widze, ze z wtornego[emoji6] Bedziecie robic kapitalny remont czy tylko troche?
A to super. Czyli jest szansa, ze przed porodem sie wprowadzicie?Mieszkanie jest ładne i zadbane więc tylko ściany pomalujemy w dwóch pokojach, przemaluje szafę na biało bo zostawiają i tyle [emoji2]
To jest pewne [emoji1] najpóźniej końcówka czerwcaA to super. Czyli jest szansa, ze przed porodem sie wprowadzicie?
Odważna hehe [emoji16][emoji16][emoji16]
Aha zapomnialam sie pochwalic bo ja troche niesmiala[emoji28][emoji28]
Dzus dwa razy wrylam sie na przod kolejki i nic nie mowili a czulam wzrok na wylot gapiow [emoji23][emoji23][emoji23]
I bardzo dobrze , ja weszłam po chleb po lekarzu i myślisz że ktoś mnie puścił? Nikt kompletnie nikt [emoji15]
W końcu i ja będę mogła coś wyprać, poprasowac, postawić łóżeczko itp [emoji16] ale to gdzieś za miesiac... Jutro ugadamy się ile potrzebują czasu na wyprowadzenie obecni właściciele
Ja tez mam na trawy i to bardzo silna. Ale przed ciaza skonczylam odczulanie. Na razie nie jest zle z objawami, ale w poprzedniej ciazy tez mialam ulge. Zobaczymy co bedzie po.
Ale katar i zatkany nos teraz mam caly czas. Tylko ze dodatkowo chore zatoki.