reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja tez mam na trawy i to bardzo silna. Ale przed ciaza skonczylam odczulanie. Na razie nie jest zle z objawami, ale w poprzedniej ciazy tez mialam ulge. Zobaczymy co bedzie po.
Ale katar i zatkany nos teraz mam caly czas. Tylko ze dodatkowo chore zatoki.
Ja zatok jeszcze nie mam chorych ... Raz miałam... I głupia byłam bo zamiast iść do lekarza czekałam aż samo przejdzie razem z alergia ... Wystarczyło, że poszłam do lekarza... Wypisał mi leki i chwila moment byłam zdrowa... A z nosa to mi takie rZeczy wypadaly , że szkoda gadać... To nie był katar...

Aha zapomnialam sie pochwalic bo ja troche niesmiala[emoji28][emoji28]

Dzus dwa razy wrylam sie na przod kolejki i nic nie mowili a czulam wzrok na wylot gapiow [emoji23][emoji23][emoji23]

Wiesz co powiem tak ( bardzo rzadko jestem w sklepach) ale jak jestem to [emoji23] robię tak samo! Po prostu podchodzę do kasy staje tuż przy obsługiwanym kliencie i patrzę na kasjerkę, jak spojrzy to jej pytam „ obsłuży mnie pani z tym brzuszkiem ?” I zawsze mówi, ze tak :D nawet nie patrzę na kolejkę, bo po co się denerwować :) jakby kasjerka odmówiła to bym jej zostawiła zakupy i poszła sobie. Ale na prawdę jak myśle, co jest ważniejsze - szyjka i szczęśliwi ludzie w kolejce to wybór jest prosty - nie musza mnie lubić ;) inaczej jest gdy idę na pobranie krwi w enelmed - no tam gabinet jest zamknięty i niema co liczyć na pielęgniarki, wiec zawsze wchodzę mówię ładnie dzień dobry , pytam kto ostatni ( daje im tym samym szanse na zaproponowanie mi pierwszeństwa, podanie wody coli z lodem i wachlowania mnie [emoji12][emoji12]- to OCZYWIŚCIE NIGDY NIE NASTĘPUJE) wiec od razu pytam - przepuścicie mnie państwo z tym brzuszkiem? I jak zazwyczaj jest z 20 osób to od razu podchwytuje chociaż jedno „tak”, uśmiech lub drgniecie wargi jako ZGODĘ [emoji28][emoji28][emoji28] i uśmiecham się anielsko j mówię „ dziękuje bardzo jesteście bardzo uprzejmi” i staje pierwsza [emoji12][emoji12] ps. Robię tak nawet gdy żadna z tych osób nie zareaguje nigdy jeszcze nikt się nie odezwał ;) ale czekam dnia aż mnie ktoś opieprzy - wtedy pokaże im plakat na drzwiach gabinetu gdzie jest napisane ze w ciąży bez kolejki ( i wcale tej szopki robić bym nie musiała :p )

reklama
Ja tez mam na trawy i to bardzo silna. Ale przed ciaza skonczylam odczulanie. Na razie nie jest zle z objawami, ale w poprzedniej ciazy tez mialam ulge. Zobaczymy co bedzie po.
Ale katar i zatkany nos teraz mam caly czas. Tylko ze dodatkowo chore zatoki.

Moj maz na nikiel I pylki pola lasy Za dlugo raczej nie bo lzy I kicha

Do góry