reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Luźna na ramiączkach chyba wystarczy po samym porodzie przebierasz się i wtedy załóż do karmienia bo będziesz leżeć 2 godz z małym i tam będzie pierwsze ssanie

Moze byc i zwykly t- shirt taki za duzy. Byle bys pupe miala zakryta, bo lepiej sie bedziesz czula[emoji6]

Oczywiscie elegancka suknia na ramiaczkach tez. Co kto woli[emoji23]

Możesz mieć jaka chcesz, ale najlepiej by można było rozciac (czyli od razu do kosza) lub rozpiac bo położa nam na skore dziecko
Dzięki :* a napisze mi ktoś jak to jest po kolei jak zjawiam się w szpitalu? Kiedy się przebieram i w co? Dla mnie to zupełna nowość.

Haha też nie wierzę jak staje na wagę [emoji23] rozbije bank i pewnie do 95 dobije [emoji28] ale kocham siłownie i bieganie wiec wierzę ze rok i wrócę do 70 kg [emoji12] byle dzidzi było zdrowe
Zazdroszczę determinacji.. Mi się ćwiczyć nie chce a mogłabym mieć wysportowane ciało bo podobno mam dobre warunki do tego żeby szło ładnie i szybko w mięśnie, może jak będę chciała się wyrwać z domu to to będzie jakaś motywacja hehe

Kto chce ladne paznokietki u stop a ma klopt siegnac ...takie rozwiazanie !
32073114_2089547361259596_82948183696605184_n.png

Zazdroszczę determinacji.. Mi się ćwiczyć nie chce a mogłabym mieć wysportowane ciało bo podobno mam dobre warunki do tego żeby szło ładnie i szybko w mięśnie, może jak będę chciała się wyrwać z domu to to będzie jakaś motywacja hehe

Liczę, ze po lipcu będziemy tu jeszcze wszystkie to się będzie można motywować ( oczywiście po połogu jak się wszystko ustabilizuje) :) same spacery tez bardzo dużo dają:)

reklama
Do góry