Karla88
Fanka BB :)
Boże w życiu bym Ci nie dała 89 kg
Ja tez wogole 3 ciąża a takie ciało Zazdro
Ja po corce to porażka ... przytyłam 30 kg sama woda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże w życiu bym Ci nie dała 89 kg
A, ze niby wszystko na odwrot[emoji6] Oby nie[emoji3]Hahaha żeby nie było odwrotnie [emoji23]
Dobrze, że mi przypomniałyście.. też mam za tydzień komunię a nie mam co na dupe włożyć.....
A ja nie mam nic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ja jak pisałam mam paznokcie szpilki i torebkę najwyżej w worku pójdę byle dodatki będą pod kolor [emoji23]
Nie widac po Tobie w ogole tych kilogramow! Chyba wysoka jestes co? I pewnie kosci masz ciezkie. Ja to nawet nie wstawie swojego zdjecia takiego.Kochane no to na poprawę nastroju moja metamorfoza [emoji12][emoji854][emoji28]
Ja przed pierwsza ciąża kwiecień 2016 - 66 kg
Zobacz załącznik 856017
I ja przed obecna - trzecia ciąża ostatnie treningi przed starankiem- lipiec 2017 - 70 kg
Zobacz załącznik 856018
I ja teraz [emoji23][emoji23] 89 kg!!!!
Zobacz załącznik 856019
Mi sie lekarz kazal przebrac na ip. W pomieszczebiu gdzie mnie badal byla przebieralnia. I juz w koszuli pojechalam na porodowke.Dzięki :* a napisze mi ktoś jak to jest po kolei jak zjawiam się w szpitalu? Kiedy się przebieram i w co? Dla mnie to zupełna nowość.
To nie glupota, to ciaza[emoji6]Jestem głupia??? Oglądam taniec z gwiazdami i właśnie tańczyła Tadla do piosenki Margaret - byle jak.. Uwielbiam tą piosenkę i się poryczałam
Hahaha[emoji23]Kto chce ladne paznokietki u stop a ma klopt siegnac ...takie rozwiazanie !
No po to zeby wlasnie na gola skore polozyc dziecko[emoji5]A czemu Ci ja podsunęła do góry? Ja słyszałam, że ważny jest kontakt skora do skóry i chciałabym aby mi tak położyli